Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Δεκεμβρίου 2010

Έτσι όπως τα κάνετε να τα λουστείτε

Λίγες μόλις μέρες μετά την έκρηξη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την άδικη τιμωρία του ΟΑΚΑ για μια αγωνιστική λόγω των επεισοδίων που έγιναν έξω από το γήπεδο κόντρα στον Πανσερραϊκό, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» φρόντισαν να εκθέσουν την ομάδα τους με τις νέες καφρίλες τους στην Τρίπολη!


Έτσι όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει η ποινή για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά μην εκπλαγείτε αν τιμωρηθούν οι «πράσινοι» με 2-3 αγωνιστικές ακόμα! Αλλά έτσι είναι βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου, που έλεγε και η γιαγιά μου!

Τώρα που πονάνε στην ΠΑΕ, βλέποντας ότι χάνονται πάρα πολλά λεφτά με κλειστό το ΟΑΚΑ, έβγαλαν ανακοίνωση και ζητούν από τους υγιείς φίλους της ομάδας να απομονώσουν τους ανεγκέφαλους.

Τώρα, είναι αργά! Το κακό έγινε και δεν γυρίζει πίσω με τίποτα! Αφήστε που δεν έχει καμία δουλειά ο κόσμος σε αυτό. Εσείς πρέπει να πάρετε μέτρα και να κάνετε βαθιές τομές, όπως μας έχετε ζαλίσει φέτος κύριε Πατέρα.

Δεν είναι δυνατόν να ζητάτε από τον κόσμο να κάνει τη δική σας δουλειά. Εσείς τι κάνετε; Γιατί δεν τους απομονώνετε δεν μπορείτε; Ας γελάσω… Τι φοβάστε μήπως σταματήσουν να σας χαϊδεύουν τα αφτιά και να σας αποθεώνουν παρά την τραγική εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός;

Ενδιαφέρον, πάντως, αναμένεται να έχει και η αντίδραση των 30000 ανθρώπων που πήραν διαρκείας φέτος, σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά χρονιά και θα χάσουν τα μισά εντός έδρας ματς από τις τιμωρίες. Σίγουρα κάποιοι θα κινηθούν νομικά για να διασφαλίσουν τα χρήματα τους!!!



http://www.sportsecrets.gr/?p=2071