Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Σεπτεμβρίου 2010

Έκλεισε στον ΠΑΟ ο Καστάρντ

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο έστω και την τελευταία στιγμή βρήκε τα χρήματα για την προκαταβολή του Γάλλου ακραίου Λουντοβίκ Καστάρντ.
Σήμερα, Τετάρτη μεσημέρι, έκλεισε το θέμα της προκαταβολής αλλά και του πενταπλούν του παίκτη ενώ και στάλθηκε από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και το συμβόλαιο υπογεγραμμένο στο μάνατζερ του παίκτη.

Την Παρασκευή στην Ελλάδα

Ο Καστάρντ αναμένεται μέχρι την Παρασκευή στην Αθήνα μαζί με την σύζυγό του και θα προλάβει έτσι τα φιλικά προετοιμασίας την επόμενη εβδομάδα στην Κύπρο, λίγο πριν την πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς αυτή του Σούπερ Καπ.


Απάντησε στην έκκληση... μόνο ο κόσμος!


Φυσικά, η σωτήρια έκκληση για βοήθεια του Στέλιου Καζάζη ήταν αυτή που πίεσε την κατάσταση στον Ερασιτέχνη και έτσι ο ένατος παίκτης στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι ο Λουντοβίκ Καστάρντ. Κατά τα άλλα, καμία απάντηση στην έκκληση δεν υπήρξε από τους... Παναθηναϊκάρες, αντιθέτως ο κόσμος του "τριφυλλιού" ζητάει να προσφέρει με κάθε τρόπο με σκοπό αυτό το τμήμα να πάρει μια μικρή ανάσα. Χαρακτηριστικές είναι οι αντιδράσεις του κόσμου που ζητούν εδώ και τώρα τα διαρκείας (τα οποία για άλλη μια χρονιά έχουν καθυστερήσει να βγουν!) ενώ άλλοι μιλούν ακόμα και για τραπεζικό λογαριασμό.


Γιορντάνοφ προς Κορέα


Αναφορικά με το θέμα του Γιορντάνοφ, η διοίκηση είναι ξεκάθαρη στη θέση της ότι ο όρος που αφορά τη φυγή του παίκτη σε περίπτωση που δεν πληρωθεί συνεχόμενα δυο μήνες, και υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να πληρώσει όλο το συμβόλαιο, δεν πρόκειται να γίνει δεκτός. Αν η Λέφσκι δεν τον "σβήσει", ο παίκτης δεν θα έρθει. Για την ιστορία, η ρήτρα αυτή μπαίνει σε όλα τα συμβόλαια του "Μπόμπι" και του κάθε μεγάλου αθλητή που βγαίνει από τα... φυτώρια σοβαρών ομάδων με σοβαρές υποδομές. Οπότε μ'αυτά και μ'αυτά, ο έμπειρος διαγώνιος μάλλον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κορέα, εκτός αν πείσει τη Λέφσκι να βγει αυτός ο όρος. Πράγμα δύσκολο.
10bet