Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Σεπτεμβρίου 2010

Της έκλεισε το σπίτι-Γκέλαρε η Κοπεγχάγη

Θύμα έκπληξης έπεσε η Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι πρωταθλητές Ισπανίας υπέστησαν ήττα-σοκ με 2-0 από την νεοφώτιστη Χέρκουλες στο «Καμπ Νου», δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι τους με τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.


Η ομάδα του Αλικάντε ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και κατέκτησε τη μεγάλη νίκη με δύο γκολ του Νέλσον Βαλντές (27', 59').

Η Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε με τους: Βάλντες, Αλβες (59' Αντριάνο), Πικέ, Αμπιντάλ, Μάξουελ, Ινιέστα, Τσάβι (46' Μασεράνο), Κεϊτά, Μέσι, Πέδρο (46' Κρκιτς), Βίγια.


Ισόπαλη 2-2 με την ουραγό του πρωταθλήματος της Δανίας Σίλκεμποργκ αναδείχθηκε η εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στον 4o όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, Κοπεγχάγη.

Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Σβένσον (19΄) και Σάαγκ (54΄), για να ακολουθήσουν τα τέρματα των Σαντίν στο 57΄ και Εντόι στο 59΄, με τα οποία η πρωταθλήτρια Δανίας "έσωσε" τουλάχιστον ένα βαθμό.

Ο Στάλε Σόλμπακεν χρησιμοποίησε την ακόλουθη σύνθεση: Βίλαντ, Πόσπεχ, Βεντ, Γιόργκενσεν, Άντονσον, Μπολάνιος (74΄ Κρίστενσεν), Κλοντεμίρ, Κβιστ (80΄ Φρεντερίκσεν), Βίνγκααρντ, Εντόι, Σαντέν (80΄ Νόργκααρντ).