Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Σεπτεμβρίου 2010

Το πλάνο του Νιόπλια

Ο Νίκος Νιόπλιας ψάχνει και την καλύτερη λύση για την άμυνά του, ωστόσο δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση ως στόπερ τον Ζιλμπέρτο, δίπλα στον Σαριέγκι!

Ο Νιόπλιας έδειξε πως δεν εμπιστεύεται τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, μετά και τις κακές του εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν και δοκίμασε την έσχατη λύση με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, στο πλευρό του Σαριέγκι. Από εκεί και πέρα, ο Κατσουράνης ήταν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, στο πλευρό του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ενώ ο Λουίς Γκαρσία ήταν κανονικά στο βασικό σχήμα και δη στον κεντρικό άξονα, κάτι που σημαίνει ότι ο Ισπανός κερδίζει στα… σημεία τον Γιώργο Καραγκούνη.

Αναλυτικά, με τους βασικούς αγωνίστηκαν ο Τζόρβας στη θέση του τερματοφύλακα, με τον Στέργο Μαρίνο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Ζιλμπέρτο και τον Σαριέγκι στο κέντρο των μετόπισθεν και τον Βύντρα σε θέση αριστερού μπακ. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και ο Κώστας Κατσουράνης, με τον Σωτήρη Νίνη στο δεξί «φτερό», τον Λέτο στον αντίστοιχο ρόλο από τα αριστερά και τον Γκαρσία σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σισέ.
10bet