Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Σεπτεμβρίου 2010

«Σύλλογος με πρεστίζ ο ΠΑΟ»

Μετά τη… μιζέρια, και τα «μαύρα» νέα του τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, έρχεται ο Λουντοβίκ Καστάρντ και με δηλώσεις του δίνει πνοή, θέλοντας να «σβήσει» εφιάλτες. Εξάλλου, ο συμπατριώτης του, ο Σαμικά του έμαθε ότι ο ΠΑΟ είναι «Δοξασμένος Σύλλογος».
Ο Γάλλος ακραίος, που ετοιμάζεται μαζί με την αρραβωνιαστικιά του την Καρίν, την Παρασκευή να έρθει στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί με τους «πράσινους», στις πρώτες του δηλώσεις μετά την τελική συμφωνία με τον ΠΑΟ, είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου και θα αγωνιστώ σε ένα σύλλογο της εμβέλειας του Παναθηναϊκού. Θα κάνω τα πάντα για να πάρουμε τους δύο τίτλους στην Ελλάδα και θα προσπαθήσουμε για την υπέρβαση στο Τσάμπιονς Λιγκ, διεκδικώντας την είσοδό μας στο φάιναλ φορ».


Ο… αισιόδοξος Καστάρντ αναφερόμενος στα ντέρμπι «αιωνίων» σχολίασε: «Ξέρω ότι τα ματς με τον Ολυμπιακό είναι τα πιο σπουδαία της χρονιάς, ιδιαίτερα για τους οπαδούς μας»


Τέλος, αναφερόμενος στο πως του περιέγραψε ο φίλος και συμπατριώτης του, Γκιγιόμ Σαμικά το «τριφύλλι» είπε: «Πρόκειται για ένα σύλλογο με μεγάλο πρεστίζ, ζεστούς και φιλικούς ανθρώπους και μια ομάδα πραγματικά δοξασμένη».
10bet