Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Σεπτεμβρίου 2010

"Τρελάθηκαν" τα δανέζικα ΜΜΕ

Το γεγονός ότι η Κοπεγχάγη βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου που συμμετέχει η Μπαρτσελόνα έκανε τα δανέζικα ΜΜΕ να προβούν σε διθυραμβικά σχόλια για την πρωταθλήτρια της χώρας.
"Κορυφαία ομάδα η Κοπεγχάγη μετά από νίκη σοκ"
Η δανέζικη ιστοσελίδα "dr.dk" στέκεται στο γεγονός ότι η Κοπεγχάγη δεν είχε κάνει νίκη εκτός έδρας για το Champions League. Συγκεκριμένα αναφέρει:
"Η Κοπεγχάγη προηγουμένως δεν είχε πάρει πόντους μακριά από το σπίτι της στο Champions League, αλλά το βράδυ της Τετάρτης πήρε τη νίκη νίκη της, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 2-0. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Νταμ Ν' Ντόι και ο Μάρτιν Βίνενγκαρντ πέτυχαν τα γκολ για την Κοπεγχάγη".

"Η Κοπεγχάγη στην κορυφή μετά από μια νίκη που άξιζε"
Στην κεντρική φωτογραφία της ιστοσελίδας της Δανίας, "sporten.dk", απεικονίζονται οι σκόρερ και ο βαθμολογικός πίνακας, ο οποίος έχει σε μπλε κύκλο την πρώτη Κοπεγχάγη. Το εισαγωγικό μέρος του κειμένου αναφέρει:

"Η Κοπεγχάγη είναι η κορυφαία ομάδα του τέταρτου ομίλου, ύστερα από μια εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-0 που άξιζε απόλυτα. Η FCK εξακολουθεί να έχει τους περισσότερους βαθμούς στον όμιλο της, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στις πρώτες δύο αγωνιστικές".

 Το "Skysports.com" σχολιάζει, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην αποβολή του Ζιλμπέρτο Σίλβα:


"Η Κοπεγχάγη είναι ο πρωτοπόρος του τέταρτου ομίλου μετά την άνετη επικράτησή της επί του Παναθηναϊκού με 2-0. Ο Νταμ Ν' Ντόι έβαλε μπροστά τους Δανούς πριν το πρώτο μισάωρο, μετά από πάσα του Γέσπερ Γκρόνκερ. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας αργότερα νικήθηκε από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάρτιν Βίνγκαρντ.

Ο πρώην μέσος της Άρσεναλ, Ζιλμπέρτο Σίλβα αποβλήθηκε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και έσβησαν οι ελπίδες των Ελλήνων
".

Η ιστοσελίδα "yahoo.com" στάθηκε στον Νταμ Ν' Ντόι και την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ:

"Ο επιθετικός της Κοπεγχάγης, Νταμ Ν' Ντόι, επέστρεψε στην Αθήνα για να κυνηγήσει τον πρώην σύλλογό του, βοηθώντας τους πρωταθλητές Δανίας να κάνουν την έκπληξη και να νικήσουν με 2-0 για τον τέταρτο όμιλο του Champions League.

Ο Σεναγαλέζος, που την χρονιά 2007-08 ήταν στον Παναθηναϊκό, έβαλε την Κοπεγχάγη μπροστά στο σκορ στο 28', με τον Μάρτιν Βίνγκαρντ να βάζει το δεύτερο γκολ οχτώ λεπτά πριν τη λήξη  του πρώτου ημιχρόνου.

Η μίζερη βραδιά για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε όταν ο πρώην άσος της Άρσεναλ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, αποβλήθηκε, όταν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα
".

Το site "goal.com" στέκεται στην Κοπεγχάγη και την έκπληξη που έχει προκαλέσει η πρώτη της θέση στο βαθμολογικό πίνακα:

"Αποτελεί έκπληξη ότι η Κοπεγχάγη ηγείται του τέταρτου ομίλου του Champions League, μετά από δύο αγωνιστικές, αφού ξάφνιασε τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό, νικώντας τον με 2-0 στην Αθήνα".
10bet