Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Αυγούστου 2010

Φύγε εσύ, έλα εσύ...


Την ώρα που ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, συνεχίζει να.... ψάχνει ένα φορ περιοχής, με σκοπό να εμπλουτίσει την γραμμή κρούσης τω με ένα φορ των "πρασίνων" η κλεψύδρα της μεταγραφικής περιόδου (31 Αυγούστου ) αδειάζει σταθερά και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Μπορεί ο στόχος να έχει εντωπιστεί και μάλιστα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή.



Το γεγονός όμως ότι αυτή η μετακίνηση δεν ολοκληρώνεται μας δημιουργεί όπως είναι λογικό ένα ερώτημα, του οποίου η απάντηση είναι εξίσου απλή. Για τον απλούστατο λόγο ότι βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την αποχώρηση του Βαγγέλη Μάντζιου από την Παιανία. Συγκεκριμένα ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να εξασφαλίσει κάποιο έγγραφο από το "τριφύλλι", προκειμένου να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος την μεταγραφή σε σύλλογο της αρεσκείας του. Οι προτάσεις, πάντως, που έχουν έρθει στα χέρια του δεν φαίνεται τον ικανοποιούν ιδιαίτερα. Το γεγονός αυτό αυτομάτως δημιουργεί εμπλοκή στην υπόθεση της απόκτησης ενός ακόμη καθαρού φορ περιοχής. Αξίζει να αναφερθεί ότι στη συγκεκριμένη θέση αγωνίζεται και ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Σε περίπτωση λοιπόν που αποκτηθεί και άλλος ποδοσφαιριστής σε αυτή τη θέση αμέσως «ακυρώνεται» ο Μάντζιος που θα έχει να λαμβάνει τα δεδουλευμένα χωρίς όμως να υπολογίζεται στις επιλογές πρώτης γραμμής. Παράλληλα, στο θέμα του Μελίσση δεν υπάρχει εξέλιξη. Ενδεχόμενη μετακίνηση του θα δημιουργούσε σιγουρα διαφορετικά αριθμητικά δεδομένα στο ρόστερ της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ και παράλληλα με την πληροφόρηση ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση και 6ου παίκτη απο τους "πράσινους", επιβεβαιώνονται τόσο τόσο ο πορτογάλος τεχνικός διευθυντής, όσο και απο τον προπονητή του συλλόγου, Νίκο Νιόπλια με δηλώσεις τους.

Αρχικά ο Κοζανίτης τεχνικός άφησε μεταγραφικό παράθυρο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να μιλάω υποθετικά, ούτε να πω ψέματα. Αν αδειάσουν 1-2 θέσεις, μπορεί να κάνουμε κάτι περισσότερο. Έχουμε πολλούς παίκτες αυτή τη στιγμή στο ρόστερ».

Απο την πλευρά του ο Φρέϊτας μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε: «Θεωρητικά ο Γκαρσία ήταν η τελευταία μεταγραφή, αλλά μέχρι την τελευταία στιγμή οτιδήποτε μπορεί να γίνει. Είμαι στον κόσμο, ζούμε στον κόσμο και πρέπει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις».


Tέλος, αυτή τη στιγμή όλα παραμένουν ανοικτά σχετικά με το θέμα του στραϊκερ, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Βέβαια, για το εν λόγω ζήτημα η ΠΑΕ κρατά και απολύτως λογικά, χαμηλούς τόνους. Και αυτό γιατί η μη μετακίνηση του Βαγγέλη Μάντζιου κλειδώνει αυτομάτως τις φετινές μεταγραφές του τριφυλλιού, ενώ σε αντίθετη περίπτωση αν τελικά πραγματοποιηθεί η μετακίνηση, τότε αυτόματα ενεργοποιείται και η περίπτωση για απόκτηση φόρ.