Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Αυγούστου 2010

Φρέιτας: «Γνωστή η αξία του Γκαρσία»

Για τη μεταγραφή του Λουίς Γκαρσία στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Κάρλος Φρέιτας. Λίγο πριν γίνει η σέντρα του νέου πρωταθλήματος με την Ξάνθη στη Λεωφόρο, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι ο Ισπανός αποτελούσε την πρώτη επιλογή της διοίκησης για τη θέση του περιφερειακού επιθετικού, αφού… «είναι γνωστή η αξία του».

«Προσπαθήσαμε να βρούμε κάποιον παίκτη που θα μας βοηθήσει στην επίθεση γιατί θα συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις και πρέπει να έχουμε πολλές επιλογές. Είναι πολύ καλός παίκτης (σ.σ. ο Λουίς Γκαρσία), έχει φιλοδοξίες και θέλει να δείξει την αξία του. Δεν βιαστήκαμε με την περίπτωση της απόκτησης του γιατί ήθελαν να ήμασταν σίγουροι για την επιλογή. Έχει δείξει την αξία του στην Ευρώπη και μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Φρέιτας.

Στη συνέχεια, το μέλος της διοίκησης των «πρασίνων» ανέφερε ότι ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αποτελούσε… «την πρώτη μας επιλογή. Είχαμε ανταγωνισμό από άλλες ομάδες, αλλά καταφέραμε τελικά να τον αποκτήσουμε, κάτι που ήθελε και εκείνος».

Προτού, μάλιστα, ο Φρέιτας υπενθυμίσει ότι… «είναι δύσκολο να επαναλάβουμε τα περσινά κατορθώματα, αλλά αυτός είναι ο στόχος. Να πάρουμε και φέτος το νταμπλ. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε», αποκάλυψε ότι ίσως ο Γκαρσία να μην είναι το τελευταίο μεταγραφικό «χτύπημα» της ομάδας. Όπως είπε σχετικά: «Οι μεταγραφές τελείωσαν θεωρητικά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις… Δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Όλα αυτά σε θεωρητικό επίπεδο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στον κόσμο. Κάτι μπορεί να αλλάξει τελευταία στιγμή και να χρειαστεί να κινηθούμε και για άλλον παίκτη».