Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Αυγούστου 2010

Προχωράει με Λέστερ για Μάντζιο


Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Λέστερ του πρώην «πράσινου» Πάουλο Σόουζα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με τον Βαγγέλη Μάντζιο και ίσως και μέσα στα επόμενα 24ωρα να επιτευχθεί συμφωνία. Ο Αθηναίος επιθετικός είναι η Νο 1 επιλογή της αγγλικής ομάδας για τη θέση του σέντερ φορ και δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις με βραζιλιάνικες ομάδες για τον Γκάμπριελ (η Σάντος δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο), όντες διατεθειμένοι να συνεισφέρουν και οι ίδιοι το 50% των φετινών απολαβών του (250.000 ευρώ), προκειμένου να αποχωρήσει. Στο θέμα του Μελίσση τώρα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μελετούν κάποιες περιπτώσεις από τη Γερμανία, ευελπιστώντας πως θα έχουν κάτι στα χέρια τους μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.


«Χάλασε» της Σεντ Γκάλεν

Μια ανάσα από τη Σεντ Γκάλεν βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα ο Σίλβα Κλέιτον, ωστόσο η μεταγραφή του «χάλασε» την τελευταία στιγμή (κι ενώ όλα ήταν συμφωνημένα), καθώς η ελβετική ομάδα έκανε στροφή 180 μοιρών, εξετάζοντας κάποιες άλλες περιπτώσεις από την Αργεντινή. Στον Παναθηναϊκό πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως μέσα στις επόμενες μέρες θα πωληθεί ο Βραζιλιάνος, καθώς υπάρχουν δεδομένες προτάσεις τόσο από τη Βραζιλία (Φλαμένγκο, Βάσκο Ντα Γκάμα, Ατλέτικο Παραναένσε) όσο και από τη Γερμανία (Αννόβερο).