Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Αυγούστου 2010

Φήμες για Ιλάν!


Η αναζήτηση επιθετικού στον Παναθηναϊκό, καλά κρατεί. Τις τελευταίες ώρες, ολοένα και ακούγονται ονόματα, τα περισσότερα εκ των οποίων όμως, δεν ευσταθούν.


Πάντως, ένα που πρέπει να κρατήσουμε είναι αυτό του Ιλάν! Από το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε έντονη φημολογία για τον Βραζιλιάνο με κοινοτικό διαβατήριο, η οποία όμως δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθεί από το «τριφύλλι». Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως ο 29χρονος έχει προταθεί εδώ και καιρό στους πρωταθλητές. Σαφώς και θα αποτελούσε την ιδανική λύση, καθώς διαθέτει τόσο το όνομα όσο και τα στοιχεία που αναζητά ο Νίκος Νιόπλιας από τον κυνηγό που θα παίζει το ρόλο του αντικαταστάτη του Σισέ.

Ασφαλώς, οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι δύσκολα μπορείς να πείσεις έναν τέτοιο παίκτη να είναι στη… σκιά του Γάλλου, ειδικά μετά την εκπληκτική σεζόν που έκανε με την Γουεστ Χαμ. Συγχρόνως, το κασέ του είναι αρκετά τσιμπημένο, ενώ έχει το συν ότι είναι ελεύθερος.
Δεν αποκλείεται λοιπόν να γίνει κουβέντα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, για να δουν οι «πράσινοι» αν μπορούν να πάρουν έναν παίκτη που αυτόματα θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, όντας… αλλαγή πολυτελείας.

Πέρα από τον Ιλάν, υπάρχουν φυσικά ψηλά στη λίστα τα ονόματα των Μααζού και Ούκρα, αλλά και άλλα που δεν έχουν διαρρεύσει στον Τύπο.