Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Αυγούστου 2010

Ξεχώρισαν Γκιγιέρμε και Νέμεθ!

Η πρόθεση του Παναθηναϊκού να αποκτήσει επιθετικό είναι δεδομένη. Μια υπόθεση όμως που δεν είναι και τόσο εύκολη. Όπως προκύπτει από τη σύσκεψη της Δευτέρας ανάμεσα σε Νιόπλια, Φρέιτας και Γόντικα το θέμα ίσως τραβήξει και μέχρι το τέλος του μήνα, με τους Γκιγέρμε και Κρίστιαν Νέμεθ να ξεχωρίζουν στη σχετική λίστα.

Τα δύο ονόματα είναι αυτά στα οποία στάθηκαν περισσότερο από άλλα οι τρεις άνδρες, μαζί με κάποια ακόμα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ο Βραζιλιάνος Γκιγέρμε είναι 21 ετών και ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου, η οποία τον απέκτησε πριν δύο χρόνια έναντι 5,8 εκατ. Ευρώ, μιας και έκανε πράγματα και θαύματα με την Κρουζέιρο στην πατρίδα του.

Στην Ουκρανία ωστόσο δεν έπιασε όπως πολλοί συμπατριώτες του, λόγω του κλίματος δεν προσαρμόστηκε, αν και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας που δόθηκε δανεικός πέτυχε 6 γκολ σε 17 αγώνες. Το θετικό είναι ότι ταιριάζει απόλυτα στα ζητούμενα του Νιόπλια, δηλαδή παίκτης που είναι ο αντι-Σισέ, αλλά θα μπορεί να καλύψει και τον Γκοβού και τον Λέτο. Με λίγα λόγια να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Ο Νέμεθ είναι γνωστός μας από τη θητεία του στην ΑΕΚ ως δανεικός πέρυσι από τη Λίβερπουλ και είναι επίσης μια πολύ καλή λύση, αν και δεν μπορεί να παίξει στη θέση του Σισέ ως μοναδικός προωθημένος. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής όμως και μπορεί να δώσει πολλές λύσεις.

Βέβαια η Λίβερπουλ δεν τον δανείζει –μέχρι στιγμής- και τον πουλάει αξιώνοντας 2 εκατ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό.

Ανοικτό για «μπαμ»

Πάντως, κάποιες πληροφορίες θέλουν τους «πράσινους» να έχουν ενημερώσει τους ατζέντηδες που συνεργάζονται να έχουν… το νου τους για περιπτώσεις παικτών με μεγάλο όνομα που θα ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά τον Παναθηναϊκό ποιοτικά, αρκεί να είναι κάποια καλή –και οικονομική- ευκαιρία. Ουσιαστικά δηλαδή να είναι παίκτης ελεύθερος που η άφιξή του όμως θα σκάσει σαν βόμβα.