Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Αυγούστου 2010

Θέλει ΠΑΟ ο Γκιγέρμε

Ο Βραζιλιάνος Γκιγέρμε είναι ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στη λίστα του Παναθηναϊκού με τους επιθετικούς, με τον μάνατζερ του παίκτη να ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα πως ο 21χρονος άσος της Ντιναμό Κιέβου είναι θετικός στην προοπτική του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του Γκιγέρμε, Τζιουζέπε Ντιογκουάρντι μίλησε στην εφημερίδα «Η Πράσινη» και παρότι δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ξεκαθάρισε πως ο Βραζιλιάνος θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

«Αν η διοίκηση της Ντιναμό Κιέβου συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό ο Γκιγέρμε θα ήθελε πολύ να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων. Το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και μετέχει σταθερά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως είναι λογικό τον ενθουσιάζει. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα όμως, αφού ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο» ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου ατζέντη.

Εξαφανισμένος

Πάντως, ενδεικτικό της πρόθεσης του Γκιγέρμε να φύγει… τρέχοντας από την Ουκρανία είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στις προπονήσεις της Ντιναμό, αν και έπρεπε να το έχει κάνει από τις 6 Αυγούστου. Με αυτόν τον τρόπο ο νεαρός επιθετικός θέλει να πιέσει τους διοικούντες να τον παραχωρήσουν χωρίς να έχουν υπερβολικές απαιτήσεις.

Για δανεισμό η Ντιναμό ζητάει 500.000 ευρώ ενώ αντίστοιχο είναι το νούμερο που παίρνει ετησίως ο ποδοσφαιριστής τελικά. Αν δηλαδή πέσει λίγο ακόμα ο ουκρανικός σύλλογος η συμφωνία είναι ιδιαίτερα εφικτή.