Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Αυγούστου 2010

Με Μαρίνο στο Περιστέρι

Ο Στέργος Μαρίνος, ο οποίος αγωνίστηκε μόνο 3 λεπτά στο φιλικό της Ελλάδας με τη Σερβία, θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο αποψινό (9μ.μ.) φιλικό με τον Ατρόμητο, επιστρέφοντας στο Περιστέρι ως αντίπαλος.

Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης την αποστολή για την αναμέτρηση του Περιστερίου, με τον 22χρονο μέσο να είναι ο μοναδικός διεθνής ο οποίος συμπεριλήφθηκε.

Συγκεκριμένα την 20μελή αποστολή αποτελούν οι Καρνέζης, Φερνάντεζ, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σεϊταρίδης, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Γκάμπριελ, Λέτο, Κλέιτον, Μαρίνος, Σισέ, Γκοβού, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Μπιάρσμιρ, Σταμπολζίεφ, Μάντζιος και Μελίσσης.

Ο Μαρίνος ίσως ξεκινήσει και στο αρχικό σχήμα σε ένα σύστημα 4-3-3, με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τους Σεϊταρίδη, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Σιμάο, Ζιλμπέρτο και Μαρίνο στη μεσαία γραμμή και τους Γκοβού, Λέτο και Σισέ στην επίθεση.

Χρόνο συμμετοχής είναι πιθανόν να πάρουν και οι Κλέιτον και Μάντζιος, αν και δεν υπολογίζονται, μιας και ειδικά ο δεύτερος αν δεν βρει ομάδα ίσως δώσει λύσεις στην επίθεση των «πράσινων» στη συνέχεια της σεζόν.