Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Αυγούστου 2010

Νέμεθ: «Βρείτε τα με τη Λίβερπουλ», ψηλά ο Ούκρα


Στον Παναθηναϊκό εξετάζουν τις περιπτώσεις των επιθετικών που έχουν στα υπόψη, έχοντας βέβαια ξεκαθαρίσει πως θα γίνει οποιαδήποτε κίνηση για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης όταν υπάρξει παραχώρηση κάποιου εκ των παικτών που δεν υπολογίζονται (Γκάμπριελ, Κλέιτον, Μάντζιος).

Ένας εκ των υποψηφίων είναι και ο Κριστιάν Νέμεθ, που επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό των «πρασίνων».



Οι τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως ο διεθνής Ούγγρος επιθετικός θα συναντηθεί άμεσα με τους ιθύνοντες της Λίβερπουλ έτσι ώστε να τους πείσει να τον παραχωρήσουν στον Παναθηναϊκό, ο οποίος συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού και όχι αγοράς.

«Αν τα βρείτε με τη Λίβερπουλ έρχομαι», είναι το μήνυμα που στέλνει ο νεαρός διεθνής άσος στους ιθύνοντες των «πρασίνων». Στον Παναθηναϊκό, όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχουν ψηλά στην λίστα τους τον Πορτογάλο, Ούκρα, με την περίπτωση του πάντως να είναι δύσκολη μιας και η Πόρτο δεν τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού.

Οι «δράκοι» μέχρι στιγμής δεν συζητούν αυτό το ενδεχόμενο και τονίζουν πως ο 22χρονος πωλείται. Οι «πράσινοι» δεν βιάζονται και θα προσπαθήσουν εκ νέου να πείσουν τους ιθύνοντες της πορτογαλικής ομάδας.


Αννόβερο για Κλέιτον-Λέστερ για Μάντζιο

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως για τον Κλέιτον δείχνει ενδιαφέρον το Αννόβερο ενώ για τον Βαγγέλη Μάντζιο η αγγλική Λέστερ. Σε ό,τι αφορά τον Έλληνα επιθετικό υπάρχουν σκέψεις να παραμείνει αν τελικά δεν βρεθεί ομάδα για να τον αποκτήσει. Και αν γίνει αυτό, ο Πετρόπουλος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.