Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Αυγούστου 2010

Νίλσεν: «Θηρίο ο Μάριτς»!

Μέσω της αυστραλιανής ιστοσελίδας www.watoday.com ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ματ Νίλσεν πλέκει το εγκώμιο του... σέντερ του Παναθηναϊκού, Άλεκς Μάριτς! Αφορμή γι' αυτό στάθηκε η προσθήκη του Μάριτς στο ρόστερ της Εθνικής Αυστραλίας και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.

Τα «καγκουρό» δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον σούπερ σταρ τους, Άντριου Μπόγκουτ, που είναι τραυματίας και η παρουσία του Μάριτς τους δίνει σημαντικές λύσεις μέσα στη ρακέτα.


«Είναι πάντα καλό όταν μπορείς να έχεις στη διάθεση της ομάδας σου έναν από τους καλύτερους σέντερ που παίζουν στην Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος Νίλσεν για τον Μάριτς με τον οποίο θα είναι αντίπαλοι στην Α1 αλλά συμπαίκτες στην Εθνική Αυστραλίας για πρώτη φορά μάλιστα καθώς ο «πράσινος» σέντερ δεν έχει συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του (με εξαίρεση κάποιες παρουσίες στην Εθνική Εφήβων και Νέων).

«Η παρουσία του αποτελεί επιπλέον «συν» για την ομάδα μας οπότε είναι σπουδαίο γεγονός το ότι τον έχουμε μαζί μας. Ήταν ξεκάθαρο ότι χρειαζόμασταν ένα μεγάλο κορμί στην ομάδα» πρόσθεσε ο Νίλσεν που κατέληξε χαρακτηρίζοντας «θηρίο» (συγκεκριμένα χρησιμοποίησε τη φράση «big animal») τον σέντερ του Παναθηναϊκού. «Είναι πάντα καλό όταν έχεις στην ομάδα σου ένα μεγάλο κορμό γιατί θα προκαλέσει την προσοχή των αντιπάλων επάνω του. Έτσι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πάντα μου αρέσει να παίζω έχοντας στην ομάδα μου ένα... θηρίο μέσα στη ρακέτα»!