Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Αυγούστου 2010

Έδειξε ενδεκάδα!

Τα πλάνα του για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έδειξε ο Νίκος Νιόπλιας στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν αναμένεται να αλλάξει το 4-2-3-1, στο οποίο θα στηριχθεί και κόντρα στην Ξάνθη, προκειμένου οι "πράσινοι" να ξεκινήσουν με το... δεξί τις επίσημες εφετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Κάτω απο τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέξανδρος Τζόρβας με τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και τον Σεντρίκ Καντέ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο ανεβασμένος Γιούρκας Σεϊταρίδης, με τον Νίκο Σπυρόπουλο θα αναλάβουν τα δύο άκρα, απο δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής προβάδισμα έχουν οι Κώστας Κατσουράνης και Σιμάο, τους οποίους ο Νίκος Νιόπλιας είχε επιλέξει πριν καν νιώσει ενοχλήσεις ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Στη θέση του Σεμπάστιαν Λέτο, αν τελικά δεν μπορέσει να παίξει, θα ξεκινήσει ο Γιώργος Καραγκούνης, ενώ στην απέναντι πλευρά θα είναι ο Σίντνεϊ Γκοβού, με τον Σωτήρη Νίνη να παίζει πίσω απο τον Αντώνη Πετρόπουλο.