Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Αυγούστου 2010

«Μόνο με μεταγραφή θα φύγει ο Γκιγέρμε»

Ο Γκιγέρμε μόνο πωλείται και δεν παραχωρείται δανεικός, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Σέρζιο Σουάρεζ, σε αθλητική ιστοσελίδα. O ατζέντης του 21χρονου επιθετικού ανέφερε ότι δέχτηκε τηλεφωνήματα από μάνατζερ που του διεμήνυσαν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αλλά δεν έχει μιλήσει με κάποιον από τους διοικούντες.

Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου στράικερ τόνισε επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι». Από τη στιγμή όμως που οι «πράσινοι» ψάχνουν για ελεύθερους ή δανεικούς, δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή αφού ο παίκτης δεν παραχωρείται δανεικός και η διοίκηση του «τριφυλλιού» θα πρέπει να ξοδευτεί.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και θα ήταν τιμή για τον Γκιγέρμε να αγωνιστεί σε αυτόν. Έχω δεχτεί ενόχληση από μάνατζερ που μου διεμήνυσαν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, δεν έχω μιλήσει όμως απ’ ευθείας με κάποιον άνθρωπο από το σύλλογο. Ο Γκιλέρμε όμως θα φύγει μόνο με πώληση. Η Ντιναμό δεν τον δανείζει».

Για τον Γκιγέρμε υπάρχει ενδιαφέρον όχι μόνο από ευρωπαϊκές ομάδες αλλά και από τη Βραζιλία. Δημοσιεύματα της νοτιοαμερικάνικης χώρας αναφέρονται σε ομάδες που θέλουν να επαναπατρίσουν τον ποδοσφαιριστή όπως είναι η Κορίνθιανς. Ο Σουάρεζ δεν κατονομάζει ποιες ομάδες ενδιαφέρονται αλλά τονίζει ότι ο επιθετικός της Ντιναμό Κιέβου είναι παίκτης με φιλοδοξίες.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από βραζιλιάνικες ομάδες αλλά και ξένες αλλά δε μπορώ να σου πω ποιες. Είναι λογικό όμως να υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Γκιγέρμε είναι ένας παίκτης φαινόμενο, ένας ποδοσφαιριστής μεγάλης ποιότητας, 21 χρονών που θέλει πολύ να αναδειχθεί. Θα δουλέψει πολύ για να κληθεί στην εθνική Βραζιλίας».

Ο Βραζιλιάνος ατζέντης έδειξε εκνευρισμένος στο άκουσμα της είδησης ότι υπήρξαν δηλώσεις άλλου μάνατζερ εκ μέρους του παίκτη.

«Είναι ψεύτης. Ο μοναδικός εκπρόσωπος του Γκιγέρμε είμαι εγώ και μόνο εγώ μπορώ να κάνω δηλώσεις για τον παίκτη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σουάρεζ.