Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Αυγούστου 2010

Μαρίνος: «Έτοιμοι όταν πρέπει»

Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή, εξέφρασε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ατρόμητο, ο Στέργος Μαρίνος.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων», ο οποίος γνώρισε την αποθέωση σε ένα γήπεδο όπου ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε, τόνισε ότι η ομάδα του Νίκου Νιόπλια παρουσίασε δύο πρόσωπα στο φιλικό, αλλά θα είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της.

«Είχαμε δύο πρόσωπα σήμερα, είχαμε διαστήματα που παίξαμε καλά. Είναι φυσιολογικό γιατί όλα μετράνε. Και το κλίμα και η ζέστη εδώ, το κλίμα είναι διαφορετικά, όλα παίζουν ρόλο. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε την κατάλληλη στιγμή. Ο αντίπαλος ήταν πολύ ανταγωνιστικός και μας δυσκόλεψε αρκετά. Έλειπαν αρκετά και οι διεθνείς παίκτες. Δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα από το σημερινό παιχνίδι. Αυτό που κρατάμε σήμερα είνα η παρουσία των άλλων παιδιών που είδαμε ότι μπορούν να βοηθήσουν σε μια σεζόν η οποία θα έχει πάρα πολλά παιχνίδια».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα:

«Είμαι χαρούμενος και εγώ. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος που στο νέο ξεκίνημα της Εθνικής είμαι και εγώ και παρών. Θέλω να έχουμε ανάλογη συνέχεια, να είμαι καλά στα πόδια μου και υγιής και από εκεί και πέρα με τη δουλειά όλα έρχονται».

Από την πλευρά του ο Γιόσου Σαριέγκι, ο οποίος δυσκολεύτηκε από τους επιθετικούς του Ατρομήτου, παραδέχτηκε ότι τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι ακόμα «βαριά» από την προετοιμασία: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Ατρόμητος έπαιζε αρκετά καλά στην άμυνα, πίεσε αρκετά. Τώρα που βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Εμείς προσπαθούμε πολύ σκληρά, αλλά τα πόδια και οι εμφανίσεις μας είναι φυσιολογικό να μην είναι στο 100%. Ακόμα και σήμερα είχαμε προπόνηση το πρωί, τα πόδια μας είναι βαριά και αυτό παίζει το ρόλο του. Αυτά τα παιχνίδια είναι περισσότερο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παλεύουμε και να ετοιμαστούμε για τη σεζόν».

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, μίλησε στη συνέχεια για το φιλικό με την Τζένοα, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για το πώς βλέπει την ομάδα λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος: «Σίγουρα το παιχνίδι με τη Τζένοα είναι το πιο σημαντικό ματς για εμάς. Θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Θα μένουν λίγες μέρες για την έναρξη του Πρωταθλήματος, σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη γοα να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας. Δουλεύουμε εδώ και πολλές ημέρες. Έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία και πιστεύω ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Στόχος μας είναι να πάρουμε ξανά το νταμπλ και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη».