Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουλίου 2010

«Ταύρος» ο Γκοβού

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός υποβλήθηκε στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έδειξαν ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα (σ.σ. τα αναλυτικά αποτελέσματα θα βγουν το πρωί της Δευτέρας) και πλέον μπορεί να λογίζεται παίκτης των νταμπλούχων.

Αυτό που απομένει είναι η υπογραφή των συμβολαίων, η οποία θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας (5/7) στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, τότε ο Γκοβού θα δώσει το παρών στην απογευματινή προπόνηση, που θα γίνει στην Παιανία, η οποία αναμένεται να είναι ανοικτή για τους φιλάθλους, τουλάχιστον στο πρώτο της κομμάτι.

Φυσικά ο διεθνής Γάλλος δεν θα γυμναστεί, απλά θα κάνει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες αλλά και τις προπονητικές εγκαταστάσεις, πριν αναχωρήσει για να συνεχίσει τις διακοπές του.

Ο Γκοβού θα ενταχθεί κανονικά στην προετοιμασία μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς, Ελληνες και ξένους, του Παναθηναϊκού που συμμετείχαν, όπως και αυτός, στο Παγκόσμιο Κύπελλο.