Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Ιουλίου 2010

Το... φυσάνε και δεν κρυώνει για Γκοβού!

Ο Παναθηναϊκός αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους «μνηστήρες» του Σίντνεϊ Γκοβού και με συνοπτικές διαδικασίες εξασφάλισε την υπογραφή του. Απ’ ότι φαίνεται, όμως, η «ήττα» των μέχρι πρότινος ενδιαφερόμενων ομάδων δεν λέει να διαγραφεί από το μυαλό τους…


Η βασική διεκδικήτρια του Γάλλου μεσοεπιθετικού γνωρίζαμε ότι ήταν η Γαλατασαράι, όμως έπειτα από τις δηλώσεις του Μάρεκ Τζοζβίγιακ βγήκε στο προσκήνιο η Λέγκια Βαρσοβίας. Οι Πολωνοί ήθελαν να κάνουν την έκπληξη με την απόκτηση του πρώην άσου της Λιόν, όμως ο Παναθηναϊκός κινήθηκε αποφασιστικά και το αποτέλεσμα γνωστό. Ο διεθνής Γάλλος φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι και ετοιμάζεται να ξεκινήσει προετοιμασία.

«Αυτή τη χρονιά προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Γκοβού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν. Ήμασταν κοντά στο κλείσουμε θετικά την υπόθεση. Βρισκόμασταν στο κυνήγι της απόκτησής του, αλλά υπήρχαν και άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις για τον παίκτη. Νομίζω ότι στο μέλλον ποδοσφαιριστές σαν τον Γκοβού θα παίξουν στην Λέγκια», είπε χαρακτηριστικά ο Μάρεκ Τζοζβίγιακ, διευθυντής ποδοσφαίρου της πολωνικής ομάδας.