Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Ιουλίου 2010

Αποφασίστε....

Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Λέτο διέψευσε ο Ρουί Κόστα μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη». «Δεν πρόκειται να καταθέσουμε πρόταση», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της πορτογαλικής ομάδας, ο οποίος έκανε γνωστό πως οι «αετοί» εξετάζουν άλλες περιπτώσεις παικτών.


«Να μην ανησυχείτε. Δεν πρόκειται να καταθέσουμε πρόταση για την απόκτηση του Λέτο. Η Μπενφίκα είναι κομπλέ. Υπάρχουν δύο-τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μας απασχολούν, ωστόσο ανάμεσα σε αυτούς δεν βρίσκεται ο Λέτο», τόνισε, αρχικά, ο Ρουί Κόστα και κατέληξε:

«Δεν είναι αλήθεια πως υπήρξε επαφή. Δεν υπήρξε η παραμικρή. Ουδέποτε ζητήσαμε τιμή για τον Λέτο. Ούτε από τον Παναθηναϊκό, ούτε από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Ο Λέτο είναι εξελίξιμος παίκτης. Ενας καλός χειριστής με την μπάλα. Στην παρούσα φάση, όμως, δεν μας απασχολεί».

«Η Μπενφίκα θέλει τον Λέτο»

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο βρίσκεται η Μπενφίκα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «OJOGO» έγραψε: «Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να χάσει ένα αστέρι του. Ο μάνατζερ του Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, εξέφρασε την επιθυμία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα.

Η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για τον Σεμπάστιαν Λέτο, αλλά δεν έχει ακόμα καταθέσει επίσημη πρόταση. Ο μάνατζερ του παίκτη επιβεβαιώνει την επιθυμία του παίκτη, όμως θα προτιμούσε αυτή τη στιγμή να μη ακούγεται τίποτα γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Κοσεντίνο βρίσκεται στην Ελλάδα και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Αργεντινού με τους παράγοντες του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Νιόπλιας, γνωρίζει ότι η Μπενφίκα ενδιαφέρεται πολύ για την απόκτηση του παίκτη. Ο Λέτο είναι σημαντικός για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και χρειάζεται άμεσα χρήματα
».