Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουλίου 2010

Πολύ κοντά ο Μπορντόν!


Το όνομα του Μαρσέλο Μπορντόν είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Νιόπλιας ψηφίζει… δαγκωτό Βραζιλιάνο, μια και θεωρεί ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να λύσει μια και καλή το πρόβλημα στα μετόπισθεν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι επαφές των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει αρκετά και ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποια διαφωνία!

Ίσως και σήμερα λοιπόν, όταν και ο παίκτης αναμένεται να συναντηθεί με τους ιθύνοντες της Σάλκε για να αποκτήσει την ελευθέρας του, δεν αποκλείεται να πει το πολυπόθητο «ναι» στους «πράσινους».

Τα χρήματα που του έχουν προταθεί είναι 1,2 εκατ. ευρώ, ποσό που τον ικανοποιεί. Επίσης, η οικογένειά του δεν έχει πρόβλημα να μετακομίσει στην χώρα μας, ξεπερνώντας ουσιαστικά το μεγαλύτερο εμπόδιο αυτής της μεταγραφής!

Ίσως λοιπόν η ατάκα του Νίκου Νιόπλια «είμαστε κοντά» να μην ήταν τυχαία. Από το «τριφύλλι» αυτό που έλεγαν είναι πως ο Μπορντόν το πιθανότερο είναι να φορέσει τα πράσινα!

Εναλλακτική ο Πόλγκα

Αν τελικά κάτι στραβώσει τελευταία στιγμή, δεύτερο όνομα στη λίστα είναι ο Άντερσον Πόλγκα. Ο άσος της Σπόρτινγκ έχει την εκτίμηση του Κάρλος Φρέιτας. Απλά, ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής έχει… κάνει πίσω, βλέποντας την τεράστια επιθυμία του Νιόπλια να αποκτηθεί ο Μπορντόν. Αν αυτό δεν συμβεί, θα ενεργοποιηθεί και πάλι ο Βραζιλιάνος της Σπόρτινγκ.

Τα είπαν, τα ξαναλέμε

Στο περιθώριο των συναντήσεων για τον Σίντνεϊ Γκοβού, ο Δημήτρης Γόντικας τα είπε και με τον Κάρλος Φρέιτας. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα, αναφορικά με τον σχεδιασμό. Μάλιστα, σήμερα θα συζητήσουν εκ νέου, παρουσία αυτή τη φορά και του Νίκου Νιόπλια!

Δεν κρατιέται!

Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι είναι… ταύρος. Έτσι, ο Σίντνεϊ Γκοβού δεν κρατιόταν και ήθελε να τελειώσει οριστικά τη μεταγραφή από χθες υπογράφοντας το συμβόλαιό του! Αυτό όμως δεν ήταν δυνατό, καθώς οι δύο πλευρές συζητούσαν τις τελευταίες λεπτομέρειες (σπίτι κτλ.).

Σήμερα, νωρίς το μεσημέρι ο Γάλλος θα βάλει την υπογραφή του, «σφραγίζοντας» την μεταγραφή του στο «τριφύλλι».
Εν συνεχεία θα μεταβεί στην Παιανία όπου και θα γνωρίσει κάποιους από τους νέους του συμπαίκτες, πριν αναχωρήσει για να συνεχίσει τις διακοπές του

(player)