Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Ιουλίου 2010

Έχει την… απάντηση για στόπερ!

Το «ναυάγιο» με τον Μαρσέλο Μπορντόν, που «κλείνει» στο Κατάρ, δεν πτοεί σε καμία περίπτωση τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αφού οι Δημήτρης Γόντικας και Κάρλος Φρέιτας φουλάρουν τις «πράσινες μηχανές» για να προχωρήσουν τις υπόλοιπες περιπτώσεις για τη θέση του στόπερ.

Ο Μαρσέλο Μπορντόν είχε «ψηθεί» να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ωστόσο τα… πετροδόλαρα της Αλ Ραγιάν δελέασαν τον Βραζιλιάνο στόπερ. Η αραβική ομάδα έδινε 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Μπορντόν, ο οποίος ενημέρωσε τους «πράσινους» σχετικά, μήπως και είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν σε αυτό το επίπεδο την προσφορά τους, αλλά δεν έγινε.

Υπάρχεις χρόνος

Αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε στο «τριφύλλι», αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα βάφουν μαύρα. Ήδη οι Δημήτρης Γόντικας και Κάρλος Φρέιτας ξεκινούν τις διαδικασίες διαπραγματεύσεων με τους υπόλοιπους υποψήφιους που είχαν ήδη ξεχωρίσει.

Ο Πόλγκα

Στον Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή αρέσει πολύ ο Άντερσον Πόλγκα με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και τον έχει προκρίνει στη λίστα του. Ωστόσο, μαζί του «συναγωνίζονται» ακόμα τρεις παίκτες.

Και οι άλλοι

Οι Μπουμσόνγκ και Κρις της Λιόν είναι δύο περιπτώσεις που αρέσουν στον Νίκο Νιόπλια και ειδικά ο δεύτερος, που θεωρεί πως έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε αυτό που θέλει. Στη… μάχη έχει μπει και ο Ράφαελ Μαρκές της Μπαρτσελόνα που έκανε πολύ καλό Μουντιάλ με το Μεξικό.