Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουλίου 2010

Κέρδος 910.000 ευρώ!

Ο Ντέιβιντ Φόλια όταν αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, είχε την φήμη εξελίξιμου αμυντικού. Ο Βραζιλιάνος στόπερ το σύντομο διάστημα που έμεινε στην Ελλάδα, δεν είχε τις ευκαιρίες να δείξει την αξία του.

Επέστρεψε στην πατρίδα του και οι «πράσινοι» συνέχισαν να τον παρακολουθούν. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν έπεισε ότι είναι σε θέση να επιστρέψει στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Συν τοις άλλοις και ο ίδιος δεν το επιθυμούσε. Έτσι, η πρόταση της Φλαμέγκο μάλλον ήρθε ως… μάνα εξ ουρανού! Η μεταγραφή του νεαρού λατινοαμερικάνου στόπερ, μάλιστα, θα αποφέρει και σημαντικό κέρδος στους «πράσινους». Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Βραζιλία, για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη (το άλλο 40% το διατηρούν οι μάνατζερ του παίκτη) η Φλαμέγκο θα καταβάλει στο «τριφύλλι» το ποσό των 560.000 ευρώ.

Σε αυτό το ποσό προσθέστε και τις 350.000 που δεν θα χρειαστεί να βγουν από τα «πράσινα» ταμεία (ποσό που είχε επιδικαστεί μετά την προσφυγή της Παλμέιρας, πρώην ομάδας του Ντέιβιντ, στα δικαστήρια της χώρας του καφέ). Έτσι, συνολικά το κέρδος για τον Παναθηναϊκό από την όλη ιστορία ανέρχεται στις 910.000 ευρώ!

(player)