Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Ιουνίου 2010

Στη Ν. Αφρική οι Ιταλοί για Νίνη

Η Ρόμα ενδιαφέρεται για τον Σωτήρη Νίνη όμως δεν υπάρχει ακόμα κάποια εξέλιξη αφού ο ιταλικός σύλλογος δεν έχει καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.

Πληροφορίες θέλουν τον αθλητικό διευθυντή της Ρόμα να Νντανιέλε Πραντέ να πηγαίνει στη Ν. Αφρική προκειμένου να δει τον παίκτη των «πράσινων» αγωνιζόμενο κόντρα στην Αργεντινή. Οι Ιταλοί δεν έχουν ξεχάσει όσα έκανε ο 20χρονος διεθνής στο «Ολύμπικο» και δε διστάζουν να τον παρομοιάσουν με τον Μαραντόνα. «Ο Νίνης έβγαλε τη βιολογική του ευφυΐα στο "Ολίμπικο" στο ματς του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ρόμα και το έκανε να σιωπήσει. Με την κίνησή του στο δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού θύμισε λίγο Μαραντόνα», αναφερόταν αρχικά και στη συνέχεια ο Ιταλός δημοσιογράφος τόνισε: «Η ρήτρα του είναι 10 εκατ. ευρώ. Πάρα πολλά χρήματα για τη Ρόμα, η οποία όμως προχωράει με προσοχή. Στην αρχή ο Μοντάλι (σ.σ.: στέλεχος της Ρόμα) έλεγε: "το αποκλείω, δεν τον ξέρω καν". Μετά έλεγε: "έχουν φτάσει στ' αφτιά μου κάτι φήμες, αλλά δεν γνωρίζω κάτι". Και στο τέλος ανέφερε: "ο Νίνης είναι μικρός για το πρωτάθλημά μας. Εχει ύψος 1,70 και είναι γεννημένος το 1990". Κατά τ' άλλα έλεγε ότι δεν τον ξέρει».

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν γίνεται λόγος για το αν θα γίνει πρόταση από τη Ρόμα. Επίσης φιλοξενούνται δηλώσεις του Βίκτορ Μουνιόθ, ο οποίος είπε για τον Νίνη. «Στην αρχή οι παράγοντες δεν ήθελαν να τον χρησιμοποιήσω. Στην Ελλάδα οι νέοι δεν έχουν χώρο. Είχα δίκιο, όμως. Τότε ήταν ο καλύτερος απ' όλους. Είναι "ηλεκτρικός παίκτης". Μπορεί να παίξει στα άκρα, αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Η Ρόμα θα κάνει φανταστική μεταγραφή αν τον αποκτήσει. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στο ιταλικό πρωτάθλημα, όμως εμπιστεύομαι την αξία του και είναι δυνατός».