Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Ιουνίου 2010

Ζήτησε Νίνη ο Ρανιέρι!

Μπορεί ακόμη να μην υπάρχει πρόταση, ούτε καν ενημέρωση στον Παναθηναϊκό σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Σωτήρη Νίνη, αλλά στην Ιταλία συνεχίζουν να… τραβούν ακόμη περισσότερο το θέμα.

Το νεότερο, λοιπόν, όπως αποκαλύπτει το «calciomercato.com» αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «τζιαλορόσι». Πιο συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για εισήγηση του προπονητή της ομάδας, Κλαούντιο Ρανιέρι στο αφεντικό του ιταλικού συλλόγου, Ροσέλα Σένσι για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού!

«Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ζήτησε από την Ροσέλα Σένσι να κάνει μια προσπάθεια να πάρει στην ομάδα τον Νίνη, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει στο παιχνίδι του Europa League.Θα πρέπει όμως να νικήσει τη Μίλαν, η οποία αποφάσισε να επικεντρωθεί σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και τη Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον. Μια θυσία για τον ταλαντούχο άσο μπορεί να γίνει», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό. Οι πληροφορίες της «SportDay», ωστόσο, αναφέρουν ότι ενδεχομένως ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Ντανιέλε Πραντέ, να βρίσκεται από αύριο στην Νότιο Αφρική για να τσεκάρει από κοντά τον νεαρό άσο.