Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Ιουνίου 2010

«Ευχαριστώ τον ΠΑΟ και τον Γ. Βαρδινογιάννη»

Όπως είχε δεσμευτεί πως θα πράξει, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάλυψε όλα τα έξοδα νοσηλείας αλλά και αποζημίωσε την Ανδρονίκη Τυχηρού, η οποία είχε υποστεί ακρωτηριασμό στα δάχτυλα της από κροτίδα που είχαν εκτοξεύσει οι οπαδοί των «πρασίνων» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Η άτυχη υπάλληλος της εταιρίας σεκιούριτι που είχε αναλάβει την τήρηση της τάξης στο εν λόγω ματς, ευχαρίστησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της, Γιάννης Μαρακάκης.

Αναλυτικά:

«Όπως γνωρίζετε την 8/3/2010 κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, η κα. Τυχηρού υπέστη ακρωτηριασμό στα δάκτυλα του δεξιού χεριού της από κροτίδα που εξερράγη στα χέρια της.

Το τελευταίο διάστημα, παράλληλα με την αγωνία για την πορεία της υγείας της κας Τυχηρού, ο κόσμος του Παναθηναϊκού αλλά και η ευρύτερη αθλητική οικογένεια ανέμενε από την επίσημη ΠΑΕ να σταθεί στο πλευρό της άτυχης κοπέλας. Σήμερα ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι είναι πράγματι ένα σωματείο με ευαισθησία.

Ευχόμαστε το τραγικό συμβάν του τραυματισμού της κας Τυχηρού να είναι το τελευταίο που λαμβάνει χώρα στα ελληνικά γήπεδα και εκτιμούμε ότι ο Παναθηναϊκός στηρίζοντας έμπρακτα τη κα Τυχηρού συμμετέχει και ενεργά στη κινητοποίηση των αθλητικών φορέων για την εξυγίανση του αθλητισμού.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ιδίως τον κ. Ι.Β.Βαρδινογιάννη για το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξε
».

(sportfm)