Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Ιουνίου 2010

Ξεκινάει επαφές για τις πωλήσεις ο Φρέιτας

Ο Κάρλος Φρέιτας βρίσκεται από χθες στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακόμισής του και με την επιστροφή του αναμένεται να φορτσάρει για να αρχίσει να κλείνει μία μία τις εκκρεμότητες των «πράσινων».

Ενα από τα κύρια μέτωπα στο ρόστερ του «τριφυλλιού» αφορά τους παίκτες που βρίσκονται στην transfer list και δεν είναι και λίγοι. Συγκεκριμένα, μιλάμε για εννέα παίκτες (Μόρις, Μάντζιος, Ντέιβιντ, Μάτος, Μελίσσης, Δημούτσος, Δάρλας, Ρουκάβινα, Γκάμπριελ) τα συμβόλαια των οποίων κοστίζουν συνολικά περί τα 3,3 εκατ. ευρώ ετησίως στον Παναθηναϊκό και από τη στιγμή που δεν υπολογίζονται επιβαρύνουν σημαντικά το μπάτζετ του.

Τα τελευταία 24ωρα οι «πράσινοι» επικοινώνησαν με τους εκπροσώπους όλων των παραπάνω ποδοσφαιριστών, ζητώντας να τους φέρουν προτάσεις για τους πελάτες τους μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, όταν και θα επιστρέψει ο Πορτογάλος για να πιάσει δουλειά.

Από εκεί και πέρα και ο Φρέιτας έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του, ενεργοποιώντας αρχικά τους «συνδέσμους» του στη Βραζιλία για να τελειώσει άμεσα τις υποθέσεις των Μάτος, Γκάμπριελ και Ντέιβιντ. Για τον Μάντζιο υπάρχει ενδιαφέρον από την Ιταλία, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αναθερμανθεί το ενδιαφέρον και της Μπέτις για τον Μόρις.