Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Ιουνίου 2010

Πατέρας και στο βάθος… Βγενόπουλος

Κρίσιμο είναι το προσεχές τριήμερο στον Παναθηναϊκό, αφού από τις επαφές που θα υπάρξουν μέχρι την Τετάρτη, όταν και θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, θα εξαρτηθεί ποιος θα είναι αυτός.

Όσο περνούν οι ώρες οι πιθανότητες επιστροφής του Νικόλα Πατέρα φαίνεται να αυξάνονται, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα, αν δεν γίνει η συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη, κάτι που αναμένεται να συμβεί Δευτέρα ή Τρίτη.


Εφόσον τελικά ο Νικόλας Πατέρας επιστρέψει στη θέση του, τότε θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένη και η… ολική επαναφορά του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος θα συμμετέχει και στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του συλλόγου.

Αναμονή για τα μεταγραφικά

Οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό έχουν «παγώσει», αφού όλοι περιμένουν τις διοικητικές ζυμώσεις. Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν έναν κεντρικό αμυντικό μεγάλης κλάσης κι έναν μέσο ανάλογης αξίας, ενώ ήδη έχει «κλειστεί» ο Σλάβομιρ Πέτσκο για τη θέση του δεξιού χαφ.

Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Ρόμα για Νίνη

Η Ρόμα εξακολουθεί να έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Σωτήρη Νίνη. Οι «τζιαλορόσι» είχαν κάνει μία κρούση προ διμήνου στον Παναθηναϊκό για τον νεαρό μέσο και δεν αποκλείεται να επανέλθουν. Οι «πράσινοι» ζητούν 10 εκατ. ευρώ, όσα ορίζει η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του, ποσό όμως που δύσκολα θα διαθέσουν οι Ρωμαίοι. Δεν αποκλείεται πάντως να κάνουν μία διερευνητική κρούση, προσφέροντας ένα μικρότερο ποσό για να διαπραγματευτούν με τους νταμπλούχους Ελλάδος.