Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Οκτωβρίου 2015

Ένταση στη Λίγκα!



Οξύνθηκαν οι τόνοι στο σημερινό ΔΣ της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον γενικό διευθυντή της Λίγκας, Μιχάλη Αναγνώστου με αιτία τον καταρτισμό του προγράμματος.

Έντονη αντιπαράθεση προέκυψε στο σημερινό ΔΣ της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον γενικό διευθυντή του συνεταιρισμού, Μιχάλη Αναγνώστου.

Πιο συγκεκριμένα, η «πράσινη» ΠΑΕ είχε υποβάλλει αίτημα στη Λίγκα ώστε ο αγώνας της 15ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθρακικό να μην οριστεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, καθώς την Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Κυπέλλου κόντρα στην Κέρκυρα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. «Σύμμαχος» στο συγκεκριμένο αίτημα ήταν και η ίδια η ομάδα της Κομοτηνής η οποία επίσης αγωνίζεται για το Κύπελλο κόντρα στα Χανιά.

Παρ’ όλα αυτά το αίτημα αγνοήθηκε καθώς σύμφωνα με τον Μιχάλη Αναγνώστου η NOVA που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος δεν θα δεχθεί αυτή την αλλαγή και επιπρόσθετα χαρακτήρισε εύκολο το πρόγραμμα του «τριφυλλιού». Τότε, οξύνθηκαν τα πνεύματα με τον Στρατό Σωπήλη να απευθύνεται στον υπάλληλο της Λίγκας, λέγοντάς του ότι πρέπει να προασπίζει τα συμφέροντα των ομάδων της Super League και όχι της NOVA και ότι πρέπει να σεβαστεί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και όχι να ταλαιπωρούνται, όταν κάτι τέτοιο μπορεί να αποφευχθεί.

Παράλληλα, σε έντονο ύφος ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκός απευθυνόμενος στον Αναγνώστου του είπε ότι αν δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά, να ανατεθεί σε άλλον.

Σε εκείνο το σημείο ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος παρενέβη λέγοντας ότι θα κοιτάξει ο ίδιος προσωπικά το θέμα για να υλοποιηθεί το αίτημα του Παναθηναϊκού.