Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Οκτωβρίου 2015

Μήνας-"φωτιά" για Παναθηναϊκό



Ο Παναθηναϊκός θα δώσει το επόμενο επίσημο παιχνίδι του σε δύο εβδομάδες περίπου, αλλά από εκεί και πέρα θα ακολουθήσει ένας πολύς δύσκολος μήνας που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τρία ντέρμπι.

Ευκαιρία για να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του, αλλά και να κάνει το τεχνικό τιμ το πλάνο του πάνω στα δύσκολα παιχνίδια του Οκτώβρη και του Νοέμβρη αποτελεί η μικρή διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Η επόμενη επίσημη υποχρέωση του «τριφυλλιού» είναι στις 19 Οκτωβρίου κόντρα στον ΠΑΣ στη Λεωφόρο, ενώ την Τετάρτη υπάρχει το φιλικό με την Καλλιθέα στο Κορωπί. Είναι επιθυμία του Γιάννη Αναστασίου να διεξάγεται τουλάχιστον ένα φιλικό όταν δεν υπάρχει δράση, ώστε να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν πάρει παιχνίδια στα πόδια τους ή που έχουν αγωνιστεί λίγο.

Όταν όμως θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα και θα έχουν επιστρέψει κι οι διεθνείς θα έχουν να ανέβουν ένα «βουνό» στον Παναθηναϊκό. Από τις 19/ 10 έως τις 21/11 υπάρχουν πέντε ματς και μέσα σε αυτά τρία ντέρμπι. Πάντως, θα υπάρξει διακοπή και πριν το ντέρμπι (21/11) με τον Ολυμπιακό και πάλι λόγω εθνικών ομάδων.

Ωστόσο, εκείνη η εβδομάδα μόνο ξεκούραση δεν θα προσφέρει στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Μεχντί Αμπέντ. Ο Αλγερινός κλήθηκε για τα ματς με Γουϊνέα και Σενεγάλη. Αν συμβεί το ίδιο και τότε θα έχει να δώσει παιχνίδι στις 9 και τις 17 Νοεμβρίου. Τέσσερις ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό δηλαδή.


Δευτέρα 19/10 (7η αγωνιστική)
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή 25/10 (8η αγωνισική)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Κυριακή 1/11 (9η αγωνιστική)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Σάββατο 7/11 (10η αγωνιστική)
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

Σάββατο 21/11 (11η αγωνιστική)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός