Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Ιουλίου 2015

Λάσμε… τέλος




«Αγκαλιά» με τη Γαλατάσαραϊ είναι ο Στέφαν Λάσμε, την ώρα που ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν ήταν… ψημένος για να τον φέρει πίσω στον Παναθηναϊκό. Ο Τάιους και ο... άγνωστος Χ.

Δεν θα φορέσει ξανά τα πράσινα του Παναθηναϊκού ο Στέφαν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος σέντερ είναι μια... ανάσα απ' το να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Γαλατάσαραϊ, καθώς φέρεται να 'χει έρθει σε οριστική συμφωνία με τους γείτονες.

Ο πρώην άσος του τριφυλλιού είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κόουτς της Γαλατά, Εργκίν Αταμάν, εκεί όπου και πείστηκε να παραμείνει στην Τουρκία, αλλά να αλλάξει ομάδα (κι ενώ λέγεται πως στην πρώτη πρόταση που του 'χε γίνει, είχε απαντήσει αρνητικά).

Την ίδια ώρα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν ήταν... ψημένος με τον Λάσμε. Τις τελευταίες ώρες είχε ανάψει... κόκκινο για την απόκτησή του, όντας προβληματισμένος απ' την χρονιά του στην Εφές κι ως εκ τούτου ο παίκτης είχε βγει απ' το πράσινο κάδρο για τον δεύτερο «ψηλό» που αναζητείται και θα πλαισιώσει τον Ραντούλιτσα (κι ενώ φυσικά υπάρχει και ο Παπαγιάννης).

Μια εξέλιξη που φέρνει τον Άλεξ Τάιους (δεδομένου πως του Μιλουτίνοφ έχει «παγώσει»)... πιο κοντά στον Παναθηναϊκό. Εδώ και μέρες υπάρχει έντονο φλερτ των δύο πλευρών και λέγεται πως ο πρώην Αμερικανός (27 ετών) της Μακάμπι έχει ρίξει τις απαιτήσεις του, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Φέτος είχε 7,2 πόντους (61,1% στα δίποντα, αλλά μόλις 52,9% στις βολές), 5,2 ριμπάουντ και 1,4 τάπες σε 21:05 κατά μέσο όρο.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το σενάριο να υπάρξει προσεχώς και κάποιο νέο όνομα στη λίστα των «πενταριών», το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει βγει στο φως της δημοσιότητας...