Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Ιανουαρίου 2015

Ψάχνει νέο... Λάσμε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει την αγορά και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε αναζήτηση ενός παίκτη που θα ενισχύσει την... αεροπορία του.
Οι «πράσινοι» αναζητούν έναν αθλητικό ψηλό, ο οποίος θα προστεθεί στην front line τους, καθώς ο Τζούλιαν Ράιτ αποτελεί παρελθόν από το «τριφύλλι», ενώ και η ευπάθεια του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στους τραυματισμούς δημιουργεί προβλήματα στο rotation της ομάδας.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και οι συνεργάτες του αναζητούν έναν παίκτη με έφεση στην άμυνα και που θα διαθέτει στοiχεία ανάλογα με εκείνα του Στεφάν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος σέντερ την διετία 2012-14 έδωσε πολύτιμες λύσεις στον Παναθηναϊκό και μαζί με τον Τζέιμς Γκιστ συνέθεσαν ένα αχτύπητο δίδυμο. Το «τριφύλλι» θέλει να δημιουργήσει εκ νέου ένα... τείχος μέσα στην ρακέτα του και ψάχνει να βρει μία οικονομική με αλλά πολύ καλή περίπτωση για να ξαναπιάσει... λαβράκι.

Ο... αντί-Λάσμε μπορεί να αποκτηθεί την εβδομάδα και να δηλωθεί στην Ευρωλίγκα την εβδομάδα που μεσολαβεί μεταξύ της 6ης και της 7ης αγωνιστικής του Top 16, δηλαδή το διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στα παιχνίδια με την Αλμπα Βερολίνου (6/12) και τον Ερυθρό Αστέρα (13/2). Κάτι που σημαίνει πως τις αμέσως επόμενες ημέρες το κυνήγι στην αγορά θα εντατικοποιηθεί ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στο Τοp 16.

Πηγή: sdna.gr