Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Ιανουαρίου 2015

Το τετ α τετ του Αναστασίου με τον "Τριάντα"


Άπαντες στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν καλά ότι το πάθος του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου ξεχειλίζει. Αυτό, όμως, συχνά αποδεικνύεται πρόβλημα, κάτι το οποίο δεν διαφεύγει της προσοχής του Γιάννη Αναστασίου.
Στο ματς με τον Λεβαδειακό ο «Τριάντα» ξέφυγε από το όριο για ένα δευτερόλεπτο σπρώχνοντας τον Μαχαίρα, ο οποίος του τράβαγε τη φανέλα, λίγο προτού εκτελεστεί φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού. Εάν ο διαιτητής εφάρμοζε τον κανονισμό, ο Τριανταφυλλόπουλος θα αποβάλλονταν (όπως και ο Μαχαίρας με δεύτερη κίτρινη). Τα νεύρα του νεαρού Έλληνα αμυντικού διήρκησαν ελάχιστα ήταν όμως επαρκές το διάστημα για να προκαλέσει ζημιά στον Παναθηναϊκό.

Ο Αναστασίου τον έχει από κοντά γενικώς τον Τριανταφυλλόπουλο και προσπαθεί να τον βοηθήσει τόσο σε αγωνιστικά στοιχεία (άλλωστε αυτός του άλλαξε θέση από την περσινή σεζόν προτιμώντας τον κυρίως στο δεξιό άκρο της άμυνας) όσο και στη συγκράτηση του υπέρμετρου πάθους του.

Άλλη μια ανάλογου ύφους και περιεχομένου συζήτηση μεταξύ τους έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Κορωπί. Με την ελπίδα να μην χρειαστεί άλλη...