Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Δεκεμβρίου 2014

Έλεος...

Με... δώρο του Κουτρουμπή ο καλύτερος Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με την Εστορίλ στη Λεωφόρο, τελειώνοντας χωρίς νίκη στους ομίλους. Πολλές ευκαιρίες έχασαν οι πράσινοι, έκανε πάλι... παπάδες ο Στιλ. Το γκολ ο Καρέλης. 
Σε ματς στο οποίο ο Παναθηναϊκός έπρεπε να ρίξει τέσσερα γκολ στην Εστορίλ, έχοντας δυο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (1-1) από τραγικό λάθος στην άμυνα.

Πλέον, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που ξεκίνησε με οκτώ Έλληνες στην ενδεκάδα και μέσο όρο ηλικίας τα 23 χρόνια, συγκεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στις εγχώριες υποχρεώσεις της.

Με την τροπή που πήρε, όμως, ο αγώνας, αυτός που δικαιωματικά κερδίζει τον τίτλο του κορυφαίου είναι ο Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος τερματοφύλακας είχε δυο εξωπραγματικές αποκρούσεις που κράτησαν τον Παναθηναϊκό όρθιo, παρά τα τραγικά αμυντικά λάθη των πράσινων, κόντρα στην Εστορίλ και ήταν κορυφαίος της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Γ. Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Μπούρμπος (28' Τριανταφυλλόπουλος), Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Λαγός, Δώνης, Μπούι, Ντίνας (68' Μπεργκ), Καρέλης, Ατζαγκούν (61' Πράνιτς)

Εστορίλ (Χ. Κουσέιρο): Βάγκνερ, Ταβάρες, Αρτούρο (62' Κλέμπερ), Μανο, Αντερσον, Καμπρέρα, Σεμπά, Κούτσα (68' Μπαλμπόα), Ραφαελ, Μπρούνο, Μπαμπάνκο (73' Αμάντο)