Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Δεκεμβρίου 2014

Μην προσπαθείς, δεν σώζεται...


Ο διευθυντής-εκδότης της εφημερίδας για την οποία και πάλι γελάνε τα μανταλάκια, προσπάθησε να μαζέψει την γαυροσύνη του χωρίς αποτέλεσμα φυσικά!
Αυτή ήταν η δέκατη φορά περίπου, που διαβάσαμε στην ντροπή της Καλλιθέας ότι «μόνο εσύ» Ολυμπιακέ πετυχαίνεις κάτι. Αυτή τη φορά πανηγυρίζουν τον υποβιβασμό του γαύρου απ’ το Champions στο Europa League. Προβάλλοντας τις δηλώσεις του προέδρου τους, ενώ δεν ξέχασαν φυσικά και τα χαριτωμένα του στυλ «άλλαζαν πασούλες στο Τορίνο», για το Γιουβέντους-Ατλέτικο. 

Το γεγονός πως οι συγκεκριμένοι τύποι έχουν θράσος, δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε. Αυτό το «μόνο εσύ» έχει παιχτεί για τον Ολυμπιακό πολλές φορές και σε όλα τα αθλήματα. Με αποτέλεσμα τα μανταλάκια στα οποία κρεμιέται η συγκεκριμένη εφημερίδα, να μην μπορούν να σταματήσουν το γέλιο. Ολόκληρο το πρωτοσέλιδο αφιερωμένο στην «επιτυχία» του γαύρου που σκότωσε το θηρίο της Μάλμε.

Σα να μην έφτανε αυτό, στο ραδιοφωνικό σταθμό που δουλεύει ο εκδότης-διευθυντής της συγκεκριμένης εφημερίδας (αυτός ο μούσιας που κονόμησε με τα πειρατικά και μετά την είδε από δημοσιογραφάρα μέχρι ποδοσφαιρικός παράγοντας και πολιτικός) τα μηνύματα από αγανακτισμένους οπαδούς έφταναν σωρηδόν. Η απάντησή του ήταν να χάσει την ψυχραιμία του και να πει στο μικρόφωνο πως όσοι του έβαζαν χέρι για την γαυροσύνη του, έλεγαν «μα…..ιες».

Και συνέχισε με το δακρύβρεχτο «ασχοληθείτε με την κρίση και τα καθημερινά προβλήματα και αφήστε το τι γράφει μια εφημερίδα». Ωραίος τρόπος, αλλά ο χαρακτηρισμός για τα λεγόμενα του κόσμου του επιστρέφεται στην μούρη ή στα μούσια όπου θέλει ο καθένας τέλος πάντων. Προφανώς το δικό του πρόβλημα με την κρίση το έχει λύσει, ειδικά με τα πρωτοσέλιδα που βάζει. Φτάνει όμως με την κοροϊδία. Κι όποιος Παναθηναϊκός δεν νιώθει το λιγότερο ηλίθιος όταν τους αγοράζει, να το κοιτάξει το θέμα.