Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Οκτωβρίου 2014

Διεθνής ο Καλογερόπουλος


Εντελώς συμπτωματικά, ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος προτάθηκε να γίνει διεθνής διαιτητής μία ημέρα πριν από το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.
Είναι δεδομένο πως οι διαιτητές οι οποίοι κατά καιρούς έχουν στερήσει βαθμούς από τον Παναθηναϊκό δεν είχαν άλλο κίνητρο πλην της επιβίωσης τους στον πίνακα των ορισμών της Α' Εθνικής.

Ωστόσο, αποδεικνύεται πως ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος έχει και ένα άλλο δέλεαρ, πιο ισχυρό: θα καταλάβει τη θέση του Έλληνα διεθνή ρέφερι, την οποία έχει αφήσει κενή ο Τάσος Κακός. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus.gr, η ΚΕΔ συνεδρίασε το Σάββατο 25/10 και εισηγήθηκε την θέση του διεθνή να πάρει ο διαιτητής του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, ο οποίος ήταν πρώτος στην κατάταξη των προτεινόμενων.

Στην Ομοσπονδία δεν χρειάστηκε να περιμένουν για να τον δουν στο Καραϊσκάκη, αφού φαίνεται πως ήταν σίγουροι για την απόδοση του...

Πάντως, ορισμένοι κύκλοι από το Γουδί διαδίδουν ότι ο Χιου Ντάλας, ο οποίος παρακολούθησε το ντέρμπι από τις εξέδρες, φέρεται να έμεινε ικανοποιημένος από τον διαιτητή και τις υποδείξεις του...