Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Οκτωβρίου 2014

Σε ρυθμούς Φενέρ, πρώτο θέμα ο... Ζοτς


Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκουράστηκαν χθες, αλλά από σήμερα μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας για το ματς με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Μετά την εντυπωσιακή και πολύ εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχαν την ευκαιρία να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες και να ξεκουραστούν πριν το ξεκίνημα μίας ακόμα πολύ δύσκολης εβδομάδας.

Παρά το χθεσινό ρεπό, αρκετοί από τους "πράσινους" βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς με την… επίσημη προετοιμασία για το ματς με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ να ξεκινάει από σήμερα.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ θέλει να κρατήσει το μυαλό των παικτών του μακριά από τις ιδιαιτερότητες που κρύβει η… δεύτερη επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος.

Πρώτο θέμα στη Euroleague

"Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε Ούλκερ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του στην κορυφαία ιστορία της 3ης αγωνιστικής της φετινής Euroleague" αναφέρεται στο πρώτο θέμα της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης και προστίθεται πως "μια τρομερή μπασκετική ατμόσφαιρα αναμένεται να επικρατήσει στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη, αφού η Φενέρμπαχτσε επισκέπτεται τον Παναθηναϊκό. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που οδήγησε τους "πράσινους" σε 5 τίτλους Euroleague στα 13 χρόνια που ήταν στον πάγκο τους, επιστρέφει στην Αθήνα και αυτό αποτελεί αφορμή για πανηγυρισμούς για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού".