Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Οκτωβρίου 2014

Ευχάριστα νέα για Αναστασίου


Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής και Μπαϊράμι συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Αναστασίου ενόψει ΟΦΗ.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιάννη Αναστασίου στη προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον 41χρονο τεχνικό του "τριφυλλιού" να βλέπει τόσο τον Γκόρντον Σίλντενφελντ όσο και τους Γιώργο Κουτρουμπή και Εμίρ Μπαϊράμι να προπονούνται κανονικά στο Κορωπί το πρωί!

Έτσι, ο Αναστασίου μπορεί να τους υπολογίζει κανονικά για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ την Κυριακή και θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον ίδιο το αν και ποιους θα πάρει στην αποστολή...
Από εκεί και πέρα, ο Νταβίντ Μέντες συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας απέχοντας από τα παιχνίδια.

Το πρόγραμμα των "πράσινων" περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια πάσες και κυκλοφορία της μπάλας και στο τέλος χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες, παίζοντας δίτερμα πέντε εναντίον πέντε. 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα και ακολούθως ο Αναστασίου θα ανακοινώσει την αποστολή.