Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Σεπτεμβρίου 2014

Τι είδαμε από το φιλικό

Το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Βιτορούλ έγινε για να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες των «πράσινων» που δεν αγωνίστηκαν αρκετά στους επίσημους αγώνες.


Το Newspao.gr καταγράφει τι έκαναν οι... νέοι!

Μπερίσα: Έδειξε «ψαρωμένος». Δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα και έτσι, παρά τη διάθεση που είχε, ο νεοαποκτηθείς Σουηδός επιθετικός κινήθηκε σε «ρηχά νερά». Ασφαλώς θέλει χρόνο, μιας και για πρώτη φορά έπαιζε με τους νέους του συμπαίκτες.

Λουκ Στιλ: Υπερασπίστηκε την «πράσινη» εστία, αλλά η δυναμικότητα των Ρουμάνων ήταν τέτοια, που δεν μπορεί να κριθεί. Αλλωστε, ουσιαστικά, δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια επέμβαση, ενώ στη μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων, το δοκάρι «έδρασε» γι' αυτόν (σε εκτέλεση φάουλ στο 58').

Εμίρ Μπαϊράμι: Το μεγάλο κέρδος. Αγωνιζόμενος αρχικά δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή και μετά το 25' ως «ελεύθερος» πίσω από τον Μπερίσα, ο Σουηδός ήταν σε καλή μέρα. Κεφάτος, με διάθεση, χωρίς φόβο από τον τραυματισμό του και με καλές ενέργειες, κορυφαία όλων αυτή στη χαμένη ευκαιρία του 18'.

Μπούι: Έδειξε καλά στοιχεία, αλλά περισσότερο όταν μετά την αλλαγή του συστήματος στο 25' (από 4-4-2 σε 4-2-3-1) «έφυγε» από αριστερά στο «ρόμβο» της μεσαίας γραμμής και πήγε ως δεύτερος αμυντικός μέσος, δίπλα στον Δώνη.