Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόβλημα με Φώτση, πάλι μόνος ο Διαμαντίδης

Ξαφνικό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με τον Αντώνη Φώτση, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση. Ατομικό πάλι ο Μήτσος...


Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο έμπειρος παίκτης του Παναθηναϊκού, λόγω ενοχλήσεων στην μέση του και για τον λόγο αυτό απουσίασε από την προπόνηση των πρωταθλητών.

Πρόβλημα με τον Αντώνη Φώτση παρουσιάστηκε πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση του με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να πάρει μέρος στην προπόνηση. Μάλιστα το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, αφού τον εξέτασε τον συνόδευσε στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Η διάγνωση αυτής έκανε λόγο για οσφυοϊσχιαλγία και χωρίς να χαθεί περεταίρω χρόνος ο παίκτης των πρωταθλητών ξεκίνησε άμεσα θεραπευτική και φαρμακευτική αγωγή. Αυτό που επισήμαναν οι γιατροί του «τριφυλλιού» είναι πως ακόμα δεν μπορεί να διαπιστωθεί ο χρόνος απουσίας του παίκτη από τα παρκέ. Αυτό είναι κάτι που θα εκτιμηθεί μέσα στο επόμενο 48ωρο, ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του.

Την ίδια ώρα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είδε τον Δημήτρη Διαμαντίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο γόνατό του, αλλά στην διάθεσή του ήταν οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» οι οποίοι αναλώθηκαν την μεγαλύτερη ώρα του προγράμματος σε τακτική.

Την Κυριακή (6/9) το πρόγραμμα έχει… ξεμούδιασμα, μιας και οι «πράσινοι» θα δώσουν το δεύτερο φιλικό της σεζόν (προπονητικού χαρακτήρα και αυτό) με αντίπαλο και πάλι τον Απόλλωνα της Πάτρας στο κελιστό του ΟΑΚΑ (17:00).


onsports