Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Σεπτεμβρίου 2014

Η ώρα των φιλικών


Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας του και πλέον αρχίζει το "μοντάρισμα" της ομάδας μέσω των φιλικών που θα δώσει μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Δείτε τα τουρνουά που θα συμμετάσχει το Τριφύλλι.

Μετά το... διάλειμμα με το προπονητικό φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και το πρωινό ρεπό της Δευτέρας, οι Νταμπλούχοι επιστρέφουν το απόγευμα στο ΟΑΚΑ για να συνεχίσουν την βασική προετοιμασία τους.

Οι Πράσινοι πλέον μπαίνουν στο κομμάτι της τακτικής και των φιλικών, προκειμένου ν' αποκτήσουν ομοιογένεια και να καταλάβουν την φιλοσοφία του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Τα φιλικά αρχίζουν αυτή την εβδομάδα, με το πρώτο τουρνουά να είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 12-14 Σεπτεμβρίου και το τουρνουά του Στραβούργου, όπου το Τριφύλλι θ' αντιμετωπίσει τις Στρασμπούρ, Μπάγερν (αντίπαλος και στον όμιλο της Euroleague) και Ερυθρό Αστέρα.

Το Σαββατοκύριακο 20-21 Σεπτεμβρίου οι Νταμπλούχοι θα πάνε στην Θεσσαλονίκη καθώς θα συμμετέχουν στο τουρνουά προς τιμή του Νίκου Γκάλη και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στο Κάουνας (27-28 Σεπτεμβρίου) όπου θα παρευρεθούν στο τουρνουά της Ζαλγκίρις για την συμπλήρωση 70 ετών από την ίδρυση της. 

Το τελευταίο τουρνουά θα είναι στις αρχές Οκτωβρίου (4-5/10) στη Μόσχα, καθώς το Τριφύλλι θα είναι στο "Gomelsky Cup" που διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τρεις μέρες μετά θ' αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.