Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Αυγούστου 2014

Επιβεβαίωση του Newspao.gr: Στο ΟΑΚΑ και επίσημα


Στο Ολυμπιακό Στάδιο θα γίνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την Σούπερ Λίγκα.

Όπως σας ενημέρωσε ΠΡΩΤΟ από προχθές το newspao.gr, η ομάδα της Βοιωτίας ενημέρωσε ότι ο αγώνας της πρεμιέρας θα γίνει στην Καλογρέζα.

Πλέον το οριστικοποιεί με ανακοίνωσή της και η διοργανώτρια αρχή:

"Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. (αντί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς) την Κυριακή 24.8.14 στις 21:30" αναφέρει η Σούπερ Λίγκα.

Θυμίζουμε ότι το δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς δεν είναι διαθέσιμο αφού δεν έχει υπογραφεί σύμβαση για την παραχώρησή του, σύμφωνα με τον ΑΠΟΔΗΛ (Αθλητικός Πολιτιστικός Δημοτικός Οργανισμός Λειβαδιάς).

Έτσι, ο Οργανισμός που έχει την ευθύνη παραχώρησης των γηπέδων δεν έδωσε την έγκρισή του για την διεξαγωγή του αγώνα.

Ο Θάνος με Λεβαδειακό

Ο Δημήτρης Θάνος ορίστηκε για να "διευθύνει" τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο διαιτητής από τα Γρεβενά ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή διαιτησίας για τον αγώνα της Κυριακής (21:30) που θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Βοηθοί του 35χρονου διαιτητή θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης από τον σύνδεσμο Πιερίας και Δημήτρης Τάτσης από τον σύνδεσμο Ηπείρου, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Στέφανος Μαντάκης του συνδέσμου Ημαθίας και παρατηρητής ο Γιάννης Τσαχειλίδης του συνδέσμου Πειραιά.