Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Αυγούστου 2014

Ξανά για Αμπέντ


Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ασχολείται εκ νέου με τον Μεχντί Αμπέντ και έχει τη διάθεση να πληρώσει τη Νιουκάσλ, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του.

Στον ποδοσφαιριστή για τον οποίο... έφαγε όλο το καλοκαίρι του 2014 στρέφεται ο Παναθηναϊκός για τη θέση του επιτελικού χαφ, σύμφωνα με τον έντυπο Τύπο της Πέμπτης 21/8.

Προκειμένου να κάνει τη ρελάνς μετά την απώλεια του Αλεχάντρο Αλφάρο, ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έδωσε την έγκριση να προτείνει ο Παναθηναϊκός στη Νιουκάσλ έως και 600.000 ευρώ, ώστε να αγοράσει τα δικαιώματα του Αλγερινού χαφ.

Ο Αμπέντ είναι ο διακαής πόθος του Γιάννη Αναστασίου για τη μεσαία γραμμή, διότι τον γνωρίζει και αποτελεί ήδη εγκλιματισμένο μέλος της ομάδας από την προηγούμενη σεζόν.

Φυσικά, οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή έχουν τη δική τους σημασία, διότι έως τώρα έχει σε ξεκάθαρη προτεραιότητα τη Νιουκάσλ και δεν έχει δείξει ότι σκέφτεται την επιστροφή του στην Αθήνα.

Άλλωστε στο ματς της πρώτης αγωνιστικής, ήταν στη 18άδα της Νιουκάσλ στην ήττα με 0-2 από τη Σίτι και έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια της περιόδου.