Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Αυγούστου 2014

Άρχισαν τα όργανα!

Εντονα είναι τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του Δημήτρη Θάνου στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τάκης Φύσσας πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών για να διαμαρτυρηθεί.


Μπαίνοντας σε αυτά είδε τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, να διαμαρτύρεται από την πλευρά του για το πέναλτι που καταλογίστηκε στον Ατζαγκούν.

«Εσύ είσαι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα. Όλη η Ελλάδα είδε το πέναλτι (σ.σ. στον Μπεργκ) εκτός εσένα. Είναι πρεμιέρα και θέλαμε να σας αντιμετωπίσουμε με καλό μάτι, αλλά εσείς μας αναγκάζετε να ασχολούμαστε μαζί σας», τόνισε με έντονο ύφος ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Οργισμένος ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ. «Θα τα πούμε όλα την Τρίτη», τόνισε λιτά, παραπέμποντας στην παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού και τη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει, στη συνέχεια, ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια του αγώνα, στον πάγκο του Παναθηναϊκού υπήρχε και δυσφορία κατά του διαιτητή για το γεγονός ότι δε διέκοψε άμεσα την αναμέτρηση τη στιγμή του τραυματισμού του Μάρκους Μπεργκ.

Εντονα ήταν και τα παράπονα του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου: «Όταν γίνεται κεφαλοκλείδωμα και το βλέπουν όλοι, νομίζω πως είναι το πιο οφθαλμοφανές πέναλτι που θα μπορούσε να δοθεί. Δεν ξέρω αν αυτό που έγινε σήμερα πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις για το τι θα επακολουθήσει. Αν είναι αυτή η ένδειξη, τότε δεν πηγαίνουμε καλά ως πρωτάθλημα.

Ο διαιτητής έδωσε ένα πέναλτι σαν εξιλέωση. Δεν ζητάμε χάρες και δεν θέλουμε. Αν κάποιοι δεν σέβονται την προσπάθεια μας, ας μας το πουν. Αν είμαστε κακοί να χάσουμε, αν κάνουμε πέναλτι να δοθεί. Όμως, ότι λέει ο κανονισμός. Με προβληματίζει τι θα γίνει στην συνέχεια, βλέποντας ένα τόσο καθαρό πέναλτι να μην δίνεται».