Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Αυγούστου 2014

Πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ (;)


Πρόβλημα έχει προκύψει με το γήπεδο του Λεβαδειακού και η αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό να γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Την ευκαιρία σε πολύ περισσότερο κόσμο να δώσει το παρών στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο φετινό Πρωτάθλημα, φαίνεται ότι θα δώσει η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Δήμου της Λιβαδειάς και του Λεβαδειακού σχετικά με το γήπεδο.

Με έγγραφο που απέστειλε ο ΑΠΟΔΗΛ (Αθλητικός Πολιτιστικός Δημοτικός Οργανισμός Λειβαδιάς) που έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα σχετικά με τα γήπεδα, ενημέρωσε τη διοίκηση της ΠΑΕ της Βοιωτίας πως εάν δεν υπογραφεί μέχρι την Παρασκευή νέα σύμβαση παραχώρησης του σταδίου, δεν πρόκειται να δώσει έγκριση για να πραγματοποιηθούν αγώνες. Απ’ την πλευρά της, η διοίκηση της βοιωτικής ΠΑΕ υποστηρίζει ότι η υπάρχουσα σύμβαση την καλύπτει μέχρι το 2021 και το θέμα παραμένει ανοικτό.

Την ίδια ώρα βέβαια, υπάρχουν και θέματα με έργα που δεν έχουν γίνει στο γήπεδο, ώστε να εξασφαλιστεί η άδεια καταλληλότητας. Έτσι το ενδεχόμενο του ΟΑΚΑ φαντάζει πολύ πιθανό.