Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Αυγούστου 2014

Ξεκούραση και αναμονή

Έπειτα από τέσσερις ημέρες και έξι προπονήσεις στο Καρπενήσι, οι παίκτες του Παναθηναϊκού σήμερα θ' απολαύσουν το πρώτο τους ρεπό.

Εξαιρέσεις θ' αποτελέσουν οι Νίκος Παππάς και Λευτέρης Μποχωρίδης, οι οποίοι έχοντας χάσει προπονήσεις λόγω των προβλημάτων που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες θα γυμναστούν κανονικά, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος, και να επανέλθουν στους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας ενόψει της συνέχειας. Ο πρώτος έχει μείνει εκτός για δύο ημέρες λόγω μιας γαστρεντερικής ίωσης ενώ ο δεύτερος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης αφού οι πληγές στο πόδι του, δεν του επέτρεψαν να φορέσει παπούτσι.

Κατά τα άλλα στην ομάδα του Παναθηναϊκού, βρίσκονται στην αναμονή για τ' αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία θα υποβληθεί ο Γιώργος Παπαγιάννης στη διάρκεια της ημέρας, για να διαπιστωθεί το πρόβλημα του. Ο νεαρός σέντερ ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στην χθεσινή προπόνηση και αποφασίστηκε σήμερα να βρεθεί στην Αθήνα για τις απαραίτητες εξετάσεις.