Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Ιουνίου 2014

Σενάριο για Όκρα (vid)


Τον Ογκουστίν Όκρα βάζουν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού τα ΜΜΕ στην Γκάνα. Σύμφωνα με το ''Ghanaweb'', οι Πράσινοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού που είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας του.


Ο Όκρα είναι 20 ετών, διεθνής με την U20 της χώρας του, αγωνίζεται κυρίως στην θέση του επιτελικού μέσου, ενώ έχει την δυνατότητα ν' αγωνιστει και σαν αριστερό εξτρέμ. Φέτος με την Μπεχέμ Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, σημειώνοντας 15 γκολ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θ' αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Στα μέσα Μαΐου ίδια ιστοσελίδα ανέφερε ότι για τον παίκτη εκτός από τον Παναθηναϊκό έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τόσο η Σπόρτινγκ όσο και η Μπαστιά με τον πρόεδρο της Μπεχέμ να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι παραχωρεί τον παίκτη έναντι 450 χιλιάδων ευρώ, όπως είχε παραδεχθεί ο εκπρόσωπος του παίκτη, Φράνσις Οκιέρε.

''Ο πρόεδρος ενημέρωσε τους συλλόγους ότι δεν συζητάει για προσφορές χαμηλότερες από 450 χιλιάδες ευρώ και αυτό είπε στην Σπόρτινγκ και τον Παναθηναϊκό. Προς το παρόν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από 10 συλλόγους και κάποιοι είναι πρόθυμοι να έρθουν στην Γκάνα να διαπραγματευθούν για τον παίκτη. Αυτό που περιμένουμε είναι η λήξη του πρωταθλήματος'' είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δείτε τον Όκρα σε δράση...