Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Ιουνίου 2014

Μελάγιες, το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ εδώ τελειώνει! (ΦΩΤΟ)

Ο πρώην δημόσιος υπάλληλος, Κωνσταντίνος Μελάγιες, που έδινε... ευχές στους γαύρους oncamera, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ! Το Newspao.gr ρεζιλεύει τον υπαλληλάκο...

Ας τα πάρουμε με τη σειρά...

Γράφει ο γαυράκος: "Μπορώ να αναφέρω περισσότερα από 10 λανθασμένα σφυρίγματα πολύ πρόχειρα. Αντικανονικό κόψιμο του Λάσμε. Επιθετικό του Γκιστ στον Πέτγουεϊ που το δίνουν καλάθι και φάουλ. Ο Ούκιτς έχει κλειδώσει το χέρι του Ντάνστον όταν μειώνει ο Αμερικανός σε 63-66 και δε δίνουν φάουλ. Τρεις βολές στον Ματσιούλις. Άπειρα σπρωξίματα στην προσπάθεια να ποστάρουν.

Και φυσικά η προτελευταία φάση με τον Διαμαντίδη.

Εχω δει το ριπλέι πολλές φορές και ειλικρινά δε ξέρω αν κάνει βήματα, αλλά σίγουρα του κάνουν φάουλ. Στη συγκεκριμένη φάση σε 1.000.000 ματς, οι διαιτητές θα σφυρίξουν την παράβαση για να μη ρισκάρουν σε ενδεχόμενη λάθος πάσα. Ο Παναγιώτου δεν το έδωσε με αποτέλεσμα να χαθούν 6’’. Διαιτητικό έγκλημα".

Ο άνθρωπος είδε τα... φαντάσματα και μάλλον θα του πήρε πολύ ώρα για να γράψει αυτές τις μαλακίες. Δεν είναι τυχαίο, ότι ανέβασε άρθρο σήμερα το πρωί, μετά από ΠΟΛΛΕΣ ώρες!

To Newspao.gr τονξεσκεπάζει...

Συγκεκριμένα...

Πόσες παραπάνω βολές πρέπει να σουτάρουν οι γαύροι για να είναι ευχαριστημένοι;

1,5 λεπό πριν το τέλος του αγώνα έχουμε. Βήματα στον Λάσμε, ο οποίος στη συνέχεια σκοράρει. Καθαρή φάση το σκορ θα πήγαινε στο 69-61.

Γραμμή στον Κάρι, φάση την οποία παραδέχτηκε ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΟΥ. Κατοχή μπάλας στον γαύρο...

Στην τελευταία φάση οι κόρακες δε σφυρίζουν ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΟ ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΛΟΤΖΕΚΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΤΙΔΗ, πριν την επαναφορά (επανάληψη επαναφοράς για αυτό το λόγο).

Στην τελευταία φάση οι κόρακες δε σφυρίζουν το φάουλ στο Διαμαντίδη (ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΥΟ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΒΟΛΕΣ), αλλά στον Λάσμε...

Ας μην ασχοληθούμε με άλλες φάσεις στις αρχές του ματς. Όπως το τρίτο φάουλ του Λάσμε, οι τα φάουλ των Φώτση και Γκιστ.

ΟΠΟΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ. ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ.

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...

ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΜΑΣΚΕΤ ΔΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ! ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ....

***Μελάγιες έλα κι εσύ στο ΟΑΚΑ. Να είσαι πάλι δίπλα στον πάγκο της γαυριέλας. Όπως τότε που ήσουν ΔΗΜΟΣΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ και σε... έπιασε η κάμερα να λές "γάμησέ τους". Το ξέχασες; ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

***Τo Newspao.gr ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ! Πάντα θα σας ξεσκεπάζουμε...