Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουνίου 2014

Συζητήσεις με Αμπέιντ, δεν αλλάζει η απόφαση του Πάρντιου


Σύμφωνα με αγγλική ιστοσελίδα ο Παναθηναϊκός άρχισε τις διαπραγματεύσεις με τη Νιουκάσλ προκειμένου να διατηρήσει στο δυναμικό του τον Μεχντί Αμπέντ, αλλά μπορεί να προσφέρει λίγα χρήματα ως αντάλλαγμα.


Απ' ευθείας επαφή των διοικούντων του Παναθηναϊκού με τους ομολόγους τους της Νιουκάσλ για τον Μεχντί Αμπέντ αποκαλύπτει η αγγλική ιστοσελίδα "The Journal".

Όπως αφήνει να εννοηθεί το ρεπορτάζ, στον Παναθηναϊκό εξέφρασαν για πρώτη φορά την πρόθεση να προσφέρουν χρήματα ώστε να αγοράσουν τα δικαιώματα του Αλγερινού μέσου, αν και οι οικονομικές του δυνατότητες είναι μικρές.

Πάντως, το δημοσίευμα σημειώνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Αμπέντ θα ακολουθήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασία της Νιουκάσλ. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

"Σύμφωνα με πληροφορίες της Journal, χθες άρχισαν συζητήσεις ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Αμπέντ. Ο μέσος από την Αλγερία ήταν εξαιρετικός στην Ελλάδα και ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου θέλει να τον κρατήσει με ένα νέο δανεισμό να είναι η πιο πιθανή επιλογή.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να δώσει μόλις 370.000 ευρώ και ακόμη και τότε θα έπρεπε να πουλήσει έναν από τους παίκτες του για να αγοράσει τα δικαιώματα του Αμπέντ, που αποκτήθηκε από τη Νιούκαστλ το 2011.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει δώσει καμία ένδειξη για τους παίκτες που ήταν δανεικοί πέρσι και το μέλλον τους στην ομάδα. Όμως ο Αμπέντ πέτυχε στην παρουσία του στους Κυπελλούχους Ελλάδας και θα ήταν έκπληξη αν ο προπονητής δεν έδινε στον 21χρονο άσο μία ευκαιρία να κερδίσει τις εντυπώσεις".

Αμετάβλητος ο Πάρντιου

Προς το παρόν, ο Αμπέντ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του και έχει ενημερωθεί από τον Άλαν Πάρντιου ότι πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν. Την ίδια πληροφόρηση έχει ο ατζέντης του, καθώς δεν του έχει ζητηθεί να φέρει προτάσεις για την πώληση ή για το δανεισμό του.

Παράλληλα, ο Αμπέντ σε καμία περίπτωση δεν έχει ζητήσει να παραχωρηθεί από τη Νιουκάσλ, όπως εσφαλμένα καταγράφηκε τις προηγούμενες ημέρες. Θα το πράξει μόνο εφόσον διαπιστώσει ότι δεν θα βρει χώρο και χρόνο και αυτό θα συμβεί μόνο μετά τη διαμόρφωση του ρόστερ στη διάρκεια των μεταγραφών.

Συν τις άλλοις, αυτή τη χρονική περίοδο ο Αμπέντ δεν αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση της Νιουκάσλ, διότι έχει πάρα πολλά μέτωπα ανοιχτά για να διαχειριστεί. Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι χαμηλά στην αξιολόγηση και κάθε άλλο παρά υπάρχει ενασχόληση ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Το θέμα Αμπέντ θα κρατήσει αρκετά και δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει στη διάρκεια του Ιουνίου, όσο και αν θα το ήθελαν στον Παναθηναϊκό. Το θετικό είναι ότι υπάρχει ο χρόνος και η διάθεση για υπομονή, προκειμένου να παραμείνει ο 23χρονος μέσος για άλλη μία σεζόν στην Αθήνα!

Κατά συνέπεια, ο Αμπέντ θα συμμετάσχει στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Νιουκάσλ και αναλόγως με τις εξελίξεις στην αγγλική ομάδα και με την προσωπική του επιθυμία, θα αποφασιστεί εάν θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός.

Όσο για την πιθανότητα να αποδεσμευτεί, αυτή τη στιγμή στη Νιουκάσλ δεν το συζητούν διότι πιστεύουν στο ταλέντο του και εκτιμούν ότι μπορεί να αποφέρει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό στο μέλλον.